Binnenkijkers

Zou jij wel een beetje van De Huismuts' gevoel van stijl willen toepassen in jouw interieur? Rachel Siwaletti heeft met haar gezin het stadse leven verruild voor een idyllische woonboerderij op het platteland. Haar unieke interieur is een harmonieuze mix geïnspireerd op Zweedse cottages en de sfeer van Franse plattelandshuizen. Lees verder om alles te weten te komen over het kleurenpalet met LAB COLOURS in hun huis.
Continue reading
Word volledig ondergedompeld in de Japandi stijl. Interior Creative Pamela Dosal haar interieur straalt puurheid, eenheid en comfort uit. Stap in de wereld van organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten en creëer een interieur om in terug te trekken. Ontdek hoe je met eenvoud toch gewaagde keuzes kunt maken, krijg je tips van Pamela Dosal en laat je inspireren voor een eigen sereen interieur.

 

Continue reading

Stap binnen in de kleurrijke maximalisme wereld van content creator Joey Jaq en ontdek zijn unieke interieur, welke gebaseerd is op de oude Britse stijl, combineert Mexicaanse flair met invloeden uit de Amerikaanse desert uit El Paso, Texas en Nederlandse elementen. In deze blog krijg je een exclusieve rondleiding door zijn Amsterdamse bovenwoning, compleet met tips, een openhartelijk interview en inspiratie voor je eigen kleurrijke interieur.

Continue reading