Binnenkijkers

Kleur speelt een belangrijke rol in het leven Mandy Woelkens. Ze gebruikt kleuren om zichzelf te uiten en als verlengstuk van haar persoonlijkheid. Dat haar nieuwe woning van top tot teen in kleur werd gehuld, verbaasde dan ook niemand. Het resultaat? Een uniek interieur, dat je instant een goed gevoel geeft. In deze blog geeft Mandy 5 kleur- en stylingtips waarmee je van jouw huis een thuis maakt.

Continue reading
Zou jij wel een beetje van De Huismuts' gevoel van stijl willen toepassen in jouw interieur? Rachel Siwaletti heeft met haar gezin het stadse leven verruild voor een idyllische woonboerderij op het platteland. Haar unieke interieur is een harmonieuze mix geïnspireerd op Zweedse cottages en de sfeer van Franse plattelandshuizen. Lees verder om alles te weten te komen over het kleurenpalet met LAB COLOURS in hun huis.
Continue reading
Word volledig ondergedompeld in de Japandi stijl. Interior Creative Pamela Dosal haar interieur straalt puurheid, eenheid en comfort uit. Stap in de wereld van organische vormen, natuurlijke materialen en natureltinten en creëer een interieur om in terug te trekken. Ontdek hoe je met eenvoud toch gewaagde keuzes kunt maken, krijg je tips van Pamela Dosal en laat je inspireren voor een eigen sereen interieur.

 

Continue reading