Inspiration/Blogs

De kleur van kracht en positiviteit. En de kleur met een royal tintje door ons koningshuis. In onze interieurs is de terracotta-versie al jaren dé manier om het huis een warme sfeer te geven en de vakantie vibe zo lang mogelijk vast te houden. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer oranjetinten! Ontdek de kleurtrend oranje.
Continue reading

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? Houd je van rust en romantiek en kies je voor zoete, zachte pastels of leef je je liever uit met felle levendige tinten en colour blocking effecten? Geef je badkamer elke gewenste stijl, kleur en uitstraling met LAB COLOURS of LAB Eigen kleurkeuze. Laat je inspireren door verschillende looks en creëer deze eenvoudig zelf met ons LAB Stappenplan.

Continue reading
Weelderige prints, kleurrijke patronen, een natuurlijk lijnenspel. Wat zeggen je muren over jou? De mogelijkheden zijn oneindig. Nog nooit was het zo eenvoudig om je complete huis, werkplek of atelier onder te dompelen in de sfeer die jij wilt en de uitstraling te geven die bij jou past. De behanglabels van LUXURY BY NATURE openen een scala aan mogelijkheden om jouw interieur een verleidelijke touch te geven. Laat je inspireren door het luxe behang en LAB COLOUR combinaties voor elk interieur.
Continue reading
Kan je trap wel wat liefde, kleur en stijl gebruiken? Of is het nu echt tijd voor een duurzaam onderhoud maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij vertellen je exact hoe je je trap transformeert met LAB TrapcoatingMet LAB Trapcoating geef je de trap een complete metamorfose en til je de uitstraling van je hele huis naar the next level. Met een aantal simpele stappen  iedereen kan het! – is die trap van je dromen nu echt binnen handbereik.
Continue reading