DO IT LAB PRO

SPECIAL INVITE FOR PRO’S
WORKSHOP PROFESSIONALS DO IT LAB PRO LAB PAINT VERF LEREN WORKSHOP SCHILDEREN VERF

DO IT LAB PRO
Jij hebt deelgenomen aan de DO IT LAB workshop en bent nu klaar voor die extra verdiepingsslag. Daarom nodigen wij je uit voor DO IT LAB PRO. Vergroot je kennis over verf, materialen en verkoop en kom tot een optimaal kleuradvies voor je klant. Ervaar, ontwikkel, leer en geniet!

ARE YOU READY TO DIVE DEEP? LET’S GO!

Deze gloednieuwe workshop is het vervolg op de gratis DO IT LAB workshop die je eerder bij ons hebt gevolgd. Tijdens DO IT LAB PRO duik je nog dieper in de magische wereld van LAB PAINT en doe je alle kennis op om volledig in te spelen op de wensen van je klant. Leer meer over de diverse soorten verf en grondstoffen, over de verschillen tussen de verfsoorten, de levensduur en de duurzaamheid. Brush up your knowledge over de technieken, de benodigde materialen en hoe je je klant – zowel de particulier als de professionele schilder – optimaal adviseert, samenwerkt en overtuigt van de kwaliteit van LAB PAINT. Dit en nog veel meer leer je tijdens DO IT LAB PRO.

IMPROVE YOUR SKILLS & BE THE NEXT LEVEL EXPERT
Til je expertise naar the next level. Dompel je onder in de inspirerende ruimte van het centraal gelegen VESTINGH ATELIER in Bussum en ontvang alle tools om je klant echt te leren kennen en optimaal samen te werken. Een kleuradvies dat compleet aansluit op de ruimte, wensen en behoeften met de juiste verf en techniek. Je denkt mee met je klant. Je weet exact hoe je snel en efficiënt de benodigde hoeveelheid verf uitrekent. Je kent alle ins en outs van LAB PAINT en weet wat de meerwaarde is voor je klant. Jij bent de LAB PAINT expert.

SHHH…WE’LL FILL YOU IN ON ALL THE SECRETS
Dus heb jij de DO IT LAB workshop gevolgd en wil je nu die verdiepingsslag maken? Schrijf je dan gratis in voor DO IT LAB PRO. Geloof ons, dit wil je niet missen! It’ll be mind blowing… Wij delen alle ingrediënten en tools met je voor een optimaal klantgesprek en om tot een goed kleuradvies te komen. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te netwerken met andere aanwezige interieurontwerpers, stylisten en architecten. Deelname is GRATIS. Inclusief drinks, bites en een gratis LAB Goodiebag.  

WHEN & WHERE? 
DATE(S) AND TIME  
Donderdag 12 september 2024 van 9.30 uur tot circa 12.30 uur. SOLD OUT
Woensdag 25 september 2024 van 9.30 uur tot circa 12.30 uur. SOLD OUT
Dinsdag 8 oktober 2024 van 9.30 uur tot circa 12.30 uur. SOLD OUT
Woensdag 6 november 2024 van 9.30 uur tot circa 12.30 uur. SOLD OUT

Let op! Voorwaarde is dat je vóór aanvang de DO IT LAB workshop hebt gevolgd. Nog niet gedaan? Schrijf je voor deze workshop dan ook nog snel in. VOL is VOL. 

ARE YOUR READY? Geef je dan snel op via deze link. Werkt de agenda niet? Stuur dan een e-mail naar support@vestingh.nl. 

LOCATION 
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte geschilderd in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum.  


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published