EVENTS PROFESSIONAL

DO IT LAB 
Ben je als professional op het gebied van kleur en interieur al bekend met LAB PAINT? Wil je leren van andere interieurontwerpers en architecten? Inclusief aandacht voor netwerken? Meer weten over verf en kleur? Ofwel je kennis upgraden naar een next level? Speciaal voor de professionele doelgroep hebben we de DO IT LAB workshops.

De workshops vinden plaats in het VESTINGH ATELIER in onze conceptstore in Bussum (Huizerweg 29). In deze inspirerende ruimte, compleet geschilderd in LAB COLOUR Terra Pink no. 102, ontvangen we je graag samen met andere interieurprofessionals. In een sfeervolle ambiance, inclusief drinks en bites, kun je een overvloed aan inspiratie en kennis over onze producten opdoen. 

Geef je nú op voor één van onderstaande workshops of voor allemaal. Ervaar, beleef, leer, groei en geniet!

DO IT LAB WORKHSOP
Volg de DO IT LAB workshop en kom alle ins en outs over de LAB COLOUR COLLECTION te weten en we vertellen je alles over de verschillende specials, zoals LAB Chalk (kalkverf) en LAB Cementum (betonlook). Deelname is GRATIS, inclusief een GRATIS goodiebag. 

Na het volgen van de workshop ben je helemaal up-to-date, zodat je jouw klanten nog beter kunt voorzien van een nieuw interieur. 

LEES HIER MEER & RESERVEER JE TICKET

LAB NEXT LEVEL
De DO IT LAB workshop al gevolgd? Er is nu een vervolg op deze workshop beschikbaar: de DO IT LAB PRO. Én geloof ons dit wil je niet missen!

LEES HIER MEER & RESERVEER JE TICKET

Kun je niet wachten? Of daarnaast ook andere workshops volgen? Volg dan één van de gloednieuwe en inspirerende workshops van LAB PAINT. Niet alleen interessant voor de particuliere klant maar eveneens voor jou als professional. Of je nu wilt leren om jezelf verder te ontwikkelen of een verbeterslag te maken. Of voor de fun een workshop wilt volgen met bijvoorbeeld je partner, collega of een groep vriendinnen. Er zit vast een passende workshop voor je bij. 

WORKSHOP LOCATIES VOOR PROFESSIONALS
Geef jij als professional een interieur gerelateerde cursus of workshop en zoek je nog een inspirerende, centraal gelegen locatie? Neem contact met ons op via support@vestingh.nl en vraag naar de voorwaarden. 

CREATE, EXPERIENCE, ENJOY

JOIN THE LAB CLUB #LABPAINT

* Disclaimer: Helaas is restitutie en het verplaatsen van tickets niet mogelijk. Bij onvoldoende aanmeldingen of onvoorziene omstandigheden behoudt LAB PAINT het recht de workshop te verplaatsen en/of te annuleren.