Inspiratie/Blogs

Bij het maken van een interieurplan zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Van een lichtplan tot fijne meubels, en van een vloer tot een mooie kleur voor op de muren. Dat laatste kan soms best een uitdaging zijn, zeker als je meerdere kleuren mooi vindt. Twijfel je nog? Wie weet is dit de oplossing!
Verder lezen

Interieurblogger Nicole wilde haar toilet een strakke, maar sfeervolle make-over geven en koos voor... betonlook! Ze liet zich inspireren door betonmuren in de mooiste kleuren, die ze tijdens vakanties in onder andere Azië tegenkwam. Benieuwd naar het resultaat? Zo ziet het kleinste kamertje in haar huis er nu uit.

Verder lezen

De slaapkamer: voor de een een ruimte die snel vergeten wordt qua styling, voor de ander een oase van rust. Interieurblogger Shannen vond het belangrijk dat de slaapkamer past bij de rest van het huis en gaf de ruimte daarom een make-over. Dit zijn de kleuren die ze koos voor de muren én de vloer.

Verder lezen
Een oude boerderij die met respect voor de authentieke details volledig is gerenoveerd. Dat is de thuisbasis van Manouk en Anke van Vacht van Vilt. Ze maken prachtige diervriendelijke schapenvachten, volledig met de hand gevilt en van honderd procent wol. Benieuwd welke LAB COLOURS in hun boerderij zijn gebruikt? Bekijk het hier.
Verder lezen