ALTIJD IN DE VAKANTIEMODUS MET KLEUR VAN HET JAAR 2024 IBIZA RUSH

Vlieg mee naar warme zandstranden, zilte zeeluchten en zwoele zomeravonden met Ibiza Rush no. 966, dé LAB COLOUR van 2024. Deze beige met een warme gele ondertoon en een puntje rood ademt mediterrane warmte. Mooi in een natural boho, classic chique, wabi sabi en Japandi interieur of wanneer je de moderne seventies wilt terughalen.

Ibiza Rush no. 966LAB chalk Ibiza Rush no. 966 Interieur: @vachtvanvilt.nl (links)

BEIGE BLIJFT DE GROTE FAVORIET

Zandkleurige wanden zijn nog steeds favoriet bij interieurliefhebbers, met dé LAB COLOUR van 2024 Ibiza Rush no. 966 kom je dus altijd goed voor de dag. Met de warme beigetint met een gele ondertoon en een mespuntje rood creëer je elke gewenste sfeer voor iedere ruimte in je interieur. Het brengt je in een zucht terug naar die fijne vakantie waar je maar geen genoeg kreeg van zon, zee en het stiekem wegsoezen achter de donkere glazen van je zonnebril.

Neem je die relaxte, bohemian sfeer graag mee naar huis? Ibiza Rush is een allemansvriend en combineert geruisloos met één van de andere 176 LAB COLOURS in wallpaintbetonlook of kalkverf. Ibiza Rush is kleuraccent, stijlvolle basis en tegenhanger van een uitbundig kleurpalet tegelijk: iedere interieurstijl en woonwens wordt getrakteerd op een flinke dosis warmte. Van uitbundig boho tot de rustige landelijke of japandi stijl.

Lees ook: ZO GEEF JE JE HUIS DIE TYPISCHE BOHEMIAN SFEER VAN IBIZA

Ibiza Rush no. 966LAB wallpaint Ibiza Rush no. 966 (paneel links) en Golden Leaf no. 752 (paneel rechts) Interieur: @atelieroost.amsterdam (rechts)

PROBEER IBIZA RUSH UIT

Ben je benieuwd naar deze LAB COLOUR? Bestel een sample potje in Ibiza Rush no. 966 en probeer de tint uit. Óf kies een van de voorgestelde kleurpaletten met Ibiza Rush en ontvang tijdelijk bij aankoop van de drie LAB Sample potjes uit het door jouw gekozen palet, het derde potje gratis. 

Ibiza Rush no. 966LAB chalk Ibiza Rush no. 966 Interieur: @lotsofstyle.nl (midden)

WE'RE GOING TO IBIZA

DE 7 MOOISTE KLEURPALETTEN MET IBIZA RUSH

De LAB COLOUR van 2024 Ibiza Rush no. 966 opent een scala aan mogelijkheden met diverse kleurpaletten en verschillende verftoepassingen, zoals onze kalkverf. Deze muurverf heeft die typische boho-stijl en is prachtig in LAB chalk Ibiza Rush no. 966. Laat je inspireren door de luxe combinatie met Golden Leaf no. 752 en Crystal Brut no. 307 of creëer een verleidelijk trio met Bisou Bisou no. 829 en Lotus Lush no. 309. Welk kleurpalet streelt jouw zintuigen? 

STYLISH ELEGANCE

STYLISH ELEGANCE

Combineer de natural boho tint Ibiza Rush no. 966 met het goudbruin van Golden Leaf no. 752 en het zacht bubbelende wit van Crystal Brut no. 307. Dit elegante, luxe kleurpalet geeft elke ruimte een upgrade. De rosé ondertoon van Crystal Brut no. 307 geeft een verfijnde uitstraling aan deze stijlvolle combinatie.

Het goudbruin van de herfst symboliseert kracht en inkeer. Met de lage zon op een verkleurend bladerdek verruilen we het buitenleven voor de warmte binnen. Terwijl de zomer plaatsmaakt voor de herfst en de regen zachtjes tegen de ramen tikt, ben je omringd door stijlvolle elegantie.

SHOP HIER HET STYLISH ELEGANCE KLEURPALET MET 33% KORTING

NATURAL EXOTIC

NATURAL EXOTIC

Kies voor een natuurlijke balans met een melange van ecru, vaalzwart en resedagroen met het fraaie Zen Garden no. 680. Samen met de warme karakters van Ibiza Rush no. 966 en Oriental Ecru no. 434 betover je elk interieur.

Deze combinatie staat voor botanisch en exotisch met een vleugje warmte, bekrachtigd door de vergrijsd gele ondertoon van Oriental Ecru no. 434. Met dit groen-neutrale palet breng je de natuur in huis en kom je helemaal tot rust. Zennn…

SHOP HIER HET NATURAL EXOTIC KLEURPALET MET 33% KORTING

OHLALA... KISS OF TEMPTATION

OH LA LA... KISS OF TEMPTATION

Ohlala… een verleidelijke, weelderige combinatie van vergrijsd vintage roze, weelderig roze met ‘a touch of silver’ en mediterrane warmte met natural boho. Dit kleurpalet van Bisou Bisou no. 829, Lotus Lush no. 309 en Ibiza Rush no. 966 geeft elk interieur een kus van zachtheid voor een gastvrij gevoel.

Voeg een vleugje roze toe aan je interieur met deze mooie combinatie om elke ruimte te omhelzen met zachtheid. Harde lijnen en strakke, zakelijke interieurs zijn niet bestand tegen zoveel verleiding. 

SHOP HIER HET OHLALA... KISS OF TEMPTATION KLEURPALET MET 33% KORTING

WOODEN ALLURE

WOODEN ALLURE

Een interieur met allure creëer je in een handomdraai met de zachte, warme zandtint Brown Wood no. 222, het satijnzachte grijs van Satin Grey no. 551 en de chique neutral Ibiza Rush no. 966. De ingetogen kleurkarakters vormen een prachtig kleurpalet in een houten interieur.

LAB COLOUR Brown Wood no. 222 is een lichtbruine kleur met tonen van oud, vergrijsd hout. In combinatie met het licht middengrijze poederachtige Satin Grey no. 551 en de warmte van Ibiza Rush no. 966 geef je dat beetje extra aan iedere ruimte.

SHOP HIER HET WOODEN ALLURE KLEURPALET MET 33% KORTING

REFINED INTIMACY

REFINDED INTIMACY

Voeg de zachte zalmkleur Nigiri no. 286 en het diepe, donkere Crushed Cloves no. 53 toe aan Ibiza Rush no. 966 voor een intiem en verfijnd kleurpalet. Creëer je eigen bubbel in een warm, chic interieur. Geniet van een visuele samensmelting waarbij alles klopt. Hier voel je je thuis.

Nigiri no. 286 geeft een subtiele smaak aan je interieur en komt prachtig tot uitdrukking met het diepe, donkere, pure chocoladebruin van Crushed Cloves no. 53. Sterk, kruidig en geborgen. Het neutrale boho Ibiza Rush no. 966 geeft een mooi accent aan dit intieme palet.

SHOP HIER HET REFINED INTIMACY KLEURPALET MET 33% KORTING

BLUSHING PARADISE

BLUSHING PARADISE

De zachte blos van Powder Blush no. 132 in combinatie met Ibiza Rush no. 966 en het rustgevende karakter van Pastel Paradise no. 210 geven ontspanning aan iedere ruimte. Hier ben je alleen met je gedachten en dwaal je af naar paradijselijke oorden.

Het mystieke kleurpalet geeft rust aan ieder interieur. Poederachtig grijs ontmoet zoet pastel en mediterrane warmte. Deze samensmelting van zachte, vergrijsde tinten is allesbehalve kleurloos. 

SHOP HIER HET BLUSHING PARADISE KLEURPALET MET 33% OFF

SUNNY & SPICY

SUNNY & SPICY

Krachtig, kruidig en vol overgave: dat is deze combinatie van het rijke okergeel Fabulous Saffron no. 446, het zachte Asian Sunrise no. 978 en de neutral Ibiza Rush no. 966 het beste. Met dit kleurtrio haal je de warmte in huis. Van de zachte neutraal-gele zonsopkomst tot de warme saffraankleurige nazomerzon die waterig aan de hemel staat.

Het smaakvolle Fabulous Saffron  no. 446 en Asian Sunrise no. 978 compenseren op geheel eigen wijze ieder gebrek aan zonlicht tijdens de druilerige herfstdagen en de gure wintermaanden. Houd het zomerse gevoel zo lang mogelijk vast en geef je over aan dit oogstrelende kleurpalet, dat samen met Ibiza Rush no. 966 een weldadig gevoel geeft.

SHOP HIER HET SUNNY & SPICY KLEURPALET MET 33% KORTING


Auteur: Monique van Beekhoven

LEES OOK:

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published