WORK AND PLAY WITH LAB SPECIALS

ELEVATE YOUR SPACE WITH A PERSONAL TOUCH. 
Je fantaseert al een tijdje over een make-over voor een ruimte in je huis of kantoor. Zo’n prachtige betonlook muur die je op je zonnige vakantieadres of in dat ene luxueuze hotel hebt gespot. En hoewel je tijdens dat fijne etentje hebt genoten van een heerlijke maaltijd, liet het inspirerende interieur van het restaurant je niet los. Wist je dat je met LAB Chalk (kalkverf) of LAB Cementum (betonlook) je woon- of werkomgeving eigenhandig kunt omtoveren tot zo’n compleet nieuw plaatje? Transformeer je badkamer in een smooth ruimte zonder tegels, maar met LAB Badkamercoating. Of geef je vloer een totaal nieuwe look met LAB Vloercoating.

Spreekt dit je aan, maar weet je niet waar te beginnen? LAB PAINT-expert Ralph Hassink dompelt je onder in kennis voor WORK AND PLAY WITH LAB SPECIALS. Een workshop waar je zelf met de LAB Specials aan de slag gaat en jouw persoonlijke touch centraal staat. Na het volgen van deze workshop kun je vol vertrouwen aan de slag met jouw persoonlijke home make-over. Met muren die niet op je afkomen, maar juist de ruimte geven waar je naar verlangt.

KOOP NÚ JE TICKET AND JOIN THE LAB CLUB

Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en een LAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

MEET THE EXPERT
Als projectmanager van VESTINGH PAINT & PROJECTS kent Ralph als geen ander de ins- en outs van het verfijnde vak. Bij VESTINGH PAINT & PROJECTS kun je terecht voor uiteenlopende schilder- en behangklussen. In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten naar tevredenheid begeleid en uitgevoerd in zowel binnen- als buitenland.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Indien je jezelf onzeker voelt over de juiste start en aanpak, biedt deze workshop een uitstekende gelegenheid om zelfverzekerd te beginnen met het verkennen van de mogelijkheden van de LAB Specials. In deze workshop werk je met all time favorite Mushroom no. 287 en leer je over het gebruik van LAB Chalk, LAB Cementum en andere LAB Specials. Creëer met de opgedane kennis bijvoorbeeld een LAB Cementum muur, met een betonlook, voor een eigentijdse uitstraling. De robuuste structuur zorgt naast een industriële elegantie ook voor rustgevende eenvoud. Vorm zo een speels contrast met andere tegenhangers of geef je woon- of werkomgeving een meer organische uitstraling door middel van LAB Chalk. De zachte, matte afwerking met kleurschakeringen voorziet de ruimte van een subtiele en serene sfeer.

Naast LAB Cementum en LAB Chalk neemt Ralph je mee in een breed scala aan andere LAB Specials. Denk aan LAB Badkamercoating die je badkamer voorziet van een serene uitstraling. Met LAB Vloercoating transformeer je je vloer in een look-a-like gietvloer in iedere denkbare kleur of ga voor betonlook.

De LAB Specials zorgen hoe dan ook altijd voor een uniek resultaat, waardoor je gegarandeerd een authentieke uitstraling creëert.

Kortom in deze workshop doe je kennis op over de LAB Specials and there’s more, want je gaat, zoals de titel al zegt, zelf aan de slag met de verf. Ofwel WORK AND PLAY WITH LAB SPECIALS. Are you in?

workshop specials chalk kalkverf cementum betonlook verven schilderen badkamercoating

GOOD TO KNOW
Ralph Hassink heet je namens LAB PAINT graag welkom bij de workshop WORK & PLAY WITH LAB SPECIALS.

WHEN & WHERE? 
DATE(S) AND TIME  
BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN. 

LOCATION 
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum. 


COSTS 
Kosten ticket €50,-. 
Na deelname ontvang je een LAB PAINT giftcard t.w.v. €50,- om online te besteden.  

Tijdens de workshop verrassen we je graag met de LAB Notebook t.w.v. €12,95,- om alle bruikbare tips en tricks te noteren. Daarnaast ontvang je een exclusieve LAB Goodiebag t.w.v. circa €16,-. 

TAKE A LOOK  
Wil jij je alvast laten inspireren op het gebied van kleur, stijl en interieur?  
IG   : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE
FB  : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE  
P    : LAB PAINT
W   : www.labpaint.com | www.vestingh.nl 

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD