WORKSHOPS

ARE YOU READY TO CREATE?
Volg de gloednieuwe, inspirerende workshops van LAB PAINT en je bent klaar voor de volgende stap in jouw interieur. Het VESTINGH ATELIER in de VESTINGH CONCEPTSTORE in Bussum vormt het decor voor de creatieve LAB PAINT workshops. Koop nu tickets voor één van de workshops óf voor allemaal, want jouw creativiteit kent immers geen grenzen. Jij kunt nú tickets kopen en je onderdompelen in de wereld van kleur. Leer van de experts, laat je meevoeren op jouw unieke creatieve reis en geef het roer aan de kunstenaar in jou.

KOOP JE TICKET AND JOIN THE LAB CLUB. Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en een LAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

YOU SNOOZE, YOU LOSE! Vol = vol. 

BRUSH UP YOUR KNOWLEDGE
Welke workshop kies jij?
Weet je nog niet zeker welke verf bij jouw project past of vind je het moeilijk om een trend toe te passen in jouw interieur? Ben je benieuwd hoe je ultiem gebruik kunt maken van de LAB PAINT Specials, zoals LAB Cementum (betonlook) en LAB Chalk (kalkverf)? En heb je altijd al willen leren hoe je een lichtplan samenstelt, een moodboard maakt of hét kleurenplan voor jouw huis bedenkt?
Of waan je voor één dag meesterschilder, breng licht in je interieur. Welke plannen je ook hebt, onze experts staan voor je klaar in een reeks wervelende workshops. We heten je welkom in ons VESTINGH ATELIER, waar experts opgedane vak- en praktijkkennis met je delen. We zien je graag bij één - of meer - van onze zes workshops.

CREATE YOUR OWN MOOD X LAB
Tover unieke afbeeldingen, texturen en kleuren om tot een visueel en inspirerend moodboard. Ontdek in CREATE YOUR OWN MOOD X LAB hoe je je persoonlijke (interieur)stijl weerspiegelt. Naast dat je naar huis gaat met een prachtig moodboard, leert onze expert Barbara Loves hoe je conceptmatig denkt en gevoel visualiseert. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de schoonheid van expressie.

LEES HIER MEER & KOOP NÚ JE TICKET

DARE TO USE COLOUR X LAB
Al een tijdje aan het fantaseren over een nieuwe kleur op die ene muur, maar weet je niet waar te beginnen? Blaas je vertrouwde woon- of werkomgeving nieuw leven in met verfijnd kleurgebruik. Leer in DARE TO USE COLOUR X LAB van kleurexpert Barbara Loves alles over kleurgebruik, lichtinval en ontwerp je eigen kleurenplan voor een vernieuwde look van je fijne ruimte.

LEES HIER MEER & KOOP NÚ JE TICKET

CREATE YOUR OWN STYLE X LAB
Ontdek je oog voor compositie tijdens het ontwerpen van een flatlay in CREATE YOUR OWN STYLE X LAB. Onder begeleiding van expert Suzanne Paap maak je een interessant ontwerp voor jouw flatlay. Schilder je eigen LAB PAINT kleurstalen, leer kleuren te combineren en neem je verfstalen mee naar huis. Ofwel leer van stylist en fotograaf Suzanne Paap hoe je verschillende LAB COLOURS en materialen met elkaar kunt mixen en matchen in een flatlay, leg je mooiste resultaten vast op beeld en ontdek de interieurstylist in jezelf.

LEES HIER MEER & KOOP NÚ JE TICKET

WORK AND PLAY WITH LAB SPECIALS
Klaar voor een make-over? Meer weten over de LAB Specials? Leer hoe je zelf aan de slag kunt gaan met LAB Chalk (kalkverf) of LAB Cementum (betonlook) om een unieke make-over te realiseren. Wist je dat je met LAB Chalk (kalkverf) of LAB Cementum (betonlook) je woon- of werkomgeving eigenhandig kunt omtoveren tot zo’n compleet nieuw plaatje? LAB PAINT-expert Ralph Hassink dompelt je onder in WORK AND PLAY WITH LAB SPECIALS, een workshop waar jouw persoonlijke touch centraal staat.

LEES HIER MEER & KOOP NÚ JE TICKET

LIGHT IT UP X LAB
Het kiezen van de juiste verlichting is een kunst op zich. Maar waar te beginnen? Welke lampen zorgen voor een optimale focus? Is koud licht écht ongezellig? Vind antwoord op deze vragen, maar ga ook zelf aan de slag met je eigen lichtplan in de workshop LIGHT IT UP X LAB, verzorgd door lichtontwerper Angèle Duijnstee. Een onvergetelijke ervaring én bruikbare methoden om je interieur te optimaliseren.

LEES HIER MEER & KOOP NÚ JE TICKET

DARE TO BE AN ARTIST X LAB
Verken je artistieke kant en creëer je eigen kunstwerk in DARE TO BE AN ARTIST X LAB. Speel met kleuren, technieken en bewonder de kunstenaar in jezelf. Samen met abstract kunstenaar Menno Steenvoorden ontdek je hoe ook jij met behulp van de juiste tools een waar meesterwerk kunt maken.

LEES HIER MEER & KOOP NÚ JE TICKET

BE CREATIVE AND GET INSPIRED

* Disclaimer: Helaas is restitutie en het verplaatsen van tickets niet mogelijk. Bij onvoldoende aanmeldingen of onvoorziene omstandigheden behoudt LAB PAINT het recht de workshop te verplaatsen en/of te annuleren.