VESTINGH PAINT & PROJECTS

Je schilder- of behangproject liever uitbesteden?

Heb je de juiste kleur of een mooi behang uitgekozen, maar zie je ertegen op om zelf aan de slag te gaan? Wij nemen al je zorgen uit handen! Bij VESTINGH PAINT & PROJECTS kun je terecht voor uiteenlopende schilder- en behangklussen. In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten naar tevredenheid begeleid en uitgevoerd in binnen- en buitenland.

We verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van behang en hebben we veel ervaring met onze eigen specials, zoals LAB Chalk (kalkverf) en LAB Cementum (betonlook). We komen graag bij je langs!

Op zoek naar projectbegeleiding voor een groot project? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. VESTINGH PAINT & PROJECTS verzorgt regelmatig schilder- en behangwerk voor winkels, kantoren en grote bedrijfshallen. In 2019 gaven we bijvoorbeeld het hoofdkantoor van LINDA. een complete make-over met LAB PAINT.

De voordelen op een rij:

  • We geven gedegen (product)advies, uitgewerkt in heldere en overzichtelijke offertes.
  • We werken uitsluitend met professionele kwaliteitsmaterialen.
  • Het werk wordt uitgevoerd door professionals die bewezen kwaliteitswerk leveren.
  • We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor het uitvoeren van jouw schilder- of behangproject beschikt VESTINGH PAINT & PROJECTS over een uitgebreid netwerk van professionals. Neem vrijblijvend contact op via telefoon of e-mail voor meer informatie of kom langs in onze conceptstore in Bussum.

Buitenschilderwerk Vestingh Paint & Projects Kantoor LINDA. door Vestingh Paint & Projects 
Foto buitenschilderwerk door VESTINGH. Foto kantoor LINDA. door Muk van Lil