VESTINGH PAINT & PROJECTS

Jouw schilder- of behangproject uitbesteden?

Heb je de juiste kleur of een mooi behang uitgekozen, maar zie je ertegenop om zelf aan de slag te gaan? Goed nieuws: VESTINGH PAINT & PROJECTS neemt al je zorgen uit handen! Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende schilder- en behangklussen. Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend contact op te nemen. 

Van alle projecten thuis

We verzorgen zowel binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van behang én hebben we veel ervaring met onze eigen specials, zoals LAB chalk (kalkverf) en LAB cementum (betonlook)In de loop der jaren hebben we al heel wat projecten naar tevredenheid begeleid en uitgevoerd in binnen- en buitenland. We komen graag bij je langs!

Op zoek naar projectbegeleiding voor een groot project? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. VESTINGH PAINT & PROJECTS verzorgt regelmatig schilder- en behangwerk voor winkels, kantoren en grote bedrijfshallen. In 2019 gaven we bijvoorbeeld het hoofdkantoor van LINDA. een complete make-over met LAB PAINT.

De voordelen op een rij:

  • We geven gedegen (product)advies, uitgewerkt in heldere en overzichtelijke offertes.
  • We werken uitsluitend met professionele kwaliteitsmaterialen.
  • Het werk wordt uitgevoerd door professionals die bewezen kwaliteitswerk leveren.
  • We bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Voor het uitvoeren van jouw schilder- of behangproject beschikt VESTINGH PAINT & PROJECTS over een uitgebreid netwerk van professionals.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier of kom langs in onze conceptstore in Bussum.

Reviews


22/06/24
⭐⭐⭐⭐⭐
Superfijne samenwerking

Wij hebben vanuit Studio VAEM nu meerdere projecten samen gedaan. We zijn erg tevreden met het resultaat + uitwerking op locatie en nog belangrijker: de samenwerking verloopt altijd helder, op tijd en super fijn! Wij streven naar een langdurige samenwerking met Vestingh Projects! - Merel

15/04/24
⭐⭐⭐⭐⭐
Prettig zaken doen met Vestingh Paint & Projects

Offerte was even schrikken, maar voor goed werk moet je nu eenmaal betalen. Vestingh is helder in communicatie en komt afspraken gewoon na (dat is tegenwoordig al heel wat) regie is top en afwerking het zelfde. We zijn erg blij met het eindresultaat. Bedankt Ralph en team! - Fam. M. 

22/03/24
⭐⭐⭐⭐⭐
Verven en behang
"Team deed een geweldige werk! Echt goed kwaliteit en met aandacht voor kleine details. Alles was volgens verwachtingen." - Margarita