DARE TO USE COLOUR X LAB

workshop kleurenplan dare to use colour kleuren lab colours paint lab

REALISEER JE DROOMINTERIEUR. 
Het kiezen van de juiste verfkleuren voor je huis is vaak best een uitdaging, want hoe kun je kleuren combineren in huis op een manier die écht bij jou past? Hoe zorg je dat het een geheel wordt? Of hoe maak je de ruimte met kleur nóg aangenamer? Ofwel hoe maak je een ideaal kleurenpalet waar je echt blij van wordt?

Het hoeft niet te blijven bij dagdromen over een vernieuwde, frisse look voor je interieur. Zet de eerste stap en meld je aan voor de workshop DARE TO USE COLOUR X LAB. Leer in deze workshop van kleurexpert Barbara Loves alle ins- en outs over kleurgebruik, lichtinval, kleurenpsychologie en ontwerp je eigen kleurenplan voor een vernieuwde look van je ruimte.

KOOP NÚ JE TICKET AND JOIN THE LAB CLUB

Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en een LAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

Let wel! Heb je nog geen idee wat bij jouw stijl past? Volg dan eerst de workshop CREATE YOUR OWN MOOD om daarna aan deze workshop deel te nemen. Anders kan het zijn dat jouw kleurenplan niet helemaal naar jouw smaak wordt. 

MEET THE EXPERT
Creëer in de workshop DARE TO USE COLOUR X LAB onder enthousiaste leiding van Barbara Loves een kleurenplan op maat. Deze kleurexpert bij LAB PAINT en medeontwikkelaar van de LAB COLOUR COLLECTION is niet bang voor een ‘pop of colour’.
Met haar expertise op het gebied van kleur- en interieuradvies en haar frisse benadering als makelaar en vastgoedstylist neemt ze je tijdens de workshop mee op een inspirerende ontdekkingstocht.
Haar aanpak kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en een dosis enthousiasme. Barbara deelt graag haar passie en kennis door het geven van verschillende workshops aan stylisten en consumenten, zoals bij de NIA ACADEMIE en tijdens presentaties voor onder meer VESTINGH PAINT · CRAFT · LIFESTYLE en de beroepsvereniging BNS Crisp.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Graag zelf aan de slag, maar toch een duwtje in de goede richting nodig? Dan biedt deze workshop een perfecte uitkomst. Naast een persoonlijk kleurenplan ga je naar huis met een portie kennis over kleurenleer, hoe en waar je kleur gebruikt, weet je welke factoren van invloed zijn op kleur en ben je op de hoogte van de laatste verf trends. Creëer met de opgedane kennis een harmonisch LAB COLOURS kleurenpalet waarin gevoel, uitstraling en functie elkaar versterken. Van opvallende tot ingetogen kleuren, zolang ze maar jouw persoonlijke stijl weerspiegelen en de ruimte volledig tot zijn recht laten komen!


GOOD TO KNOW
Barbara Loves heet je namens LAB PAINT graag welkom bij de workshop DARE TO USE COLOUR X LAB. Eveneens geeft Barbara Loves de workshop CREATE YOUR OWN MOOD X LAB waarbij je je persoonlijke stijl tot leven brengt middels een inspirerend moodboard. Tip: Volg eerst de CREATE YOUR OWN MOOD X LAB workshop om jouw eigen stijl te ontdekken.

WHEN & WHERE? 
BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN. 

LOCATION 
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum.  


COSTS 
Kosten ticket €90,-. 
Na deelname ontvang je een LAB PAINT giftcard t.w.v. €50,- om online te besteden.  
Tijdens de workshop verrassen we je graag met de LAB Notebook t.w.v. €12,95 om alle bruikbare tips en tricks te noteren. Daarnaast ontvang je een exclusieve LAB Goodiebag t.w.v. circa €16,-. 

TAKE A LOOK  
Wil jij je alvast laten inspireren op het gebied van kleur, stijl en interieur?  
IG   : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE
FB  : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE  
P    : LAB PAINT
W   : www.labpaint.com | www.vestingh.nl  

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD