CREATE YOUR OWN MOOD X LAB

mood workhops moodboard maken kleuren lab colours lab paint idee
DO YOUR DARE TO CREATE YOUR OWN MOOD?
Maak je eigen moodboard met expert Barbara Loves. Heb je allerlei ideeën in je hoofd over wat je mooi vindt, maar weet je niet hoe je deze kunt visualiseren? Een moodboard is een ideale methode om abstracte ideeën, gevoelens of gedachten concreet te maken. Barbara Loves leert je in deze workshop hoe je die gewenste sfeer voor je interieur verwerkt in een inspiratiebord.
Hoe fijn én leuk zou het zijn als je al die abstracte ideeën die in je hoofd hebt zitten op papier kunt zetten? Jouw moodboard markeert de start van het visualiseren en realiseren van de juiste sfeer voor je interieur. Dompel je samen met Barbara Loves onder in de wereld van kleur en interieur. Laat je tijdens deze workshop volop inspireren en krijg de tools en kennis om de sfeer te creëren waar je naar verlangt.
Extra leuk is dat je bij iedere workshop een LAB PAINT Giftcard t.w.v. €50,-, een LAB Goodiebag en een LAB Notebook cadeau krijgt, zo kun je na het volgen van de workshop met je opgedane kennis direct aan de slag.

MEET THE EXPERT
Creëer in de workshop CREATE YOUR OWN MOOD X LAB onder enthousiaste leiding van Barbara Loves een moodboard op maat. Deze kleurexpert bij LAB PAINT en medeontwikkelaar van de LAB COLOUR COLLECTION is niet bang voor een ‘pop of colour’.
Met haar expertise op het gebied van kleur- en interieuradvies en haar frisse benadering als makelaar en vastgoedstylist neemt ze je tijdens de workshop mee op een inspirerende ontdekkingstocht.
Haar aanpak kenmerkt zich door deskundigheid, betrokkenheid en een dosis enthousiasme. Barbara deelt graag haar passie en kennis door het geven van verschillende workshops aan stylisten en consumenten, zoals bij de NIA ACADEMIE en tijdens presentaties voor onder meer VESTINGH PAINT · CRAFT · LIFESTYLE en de beroepsvereniging BNS Crisp.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Het is soms best lastig in woorden te gieten wat je voor ogen hebt voor je woonkamer, keuken, slaapkamer, hobby-, werk- of babykamer. Goed nieuws: na het volgen van deze workshop struikel je niet meer over je woorden. Je communiceert eenvoudig wat je wilt via je eigen inspiratiebord en bent een stap dichterbij het realiseren van je droominterieur. Of je nu je wensen wilt bespreken met anderen of zelf aan de slag gaat: met dit inspiratiebord neem je weloverwogen beslissingen in het gebruik van kleur en de keuzes voor je interieur. Bovendien neem je je eigen, stijlvolle moodboard gemakkelijk mee naar huis in een exclusieve LAB Sleeve.

GOOD TO KNOW
Barbara Loves heet je namens LAB PAINT graag welkom bij de workshop CREATE YOUR OWN MOOD X LAB. Eveneens geeft Barbara Loves de workshop DARE TO USE COLOUR X LAB, waarin ze je alles leert over de ins- en outs op het gebied van kleurgebruik, lichtinval en kleurenpsychologie. In deze workshop ga je een eigen kleurenplan ontwerpen. Tip: Breng je moodboard tot leven met de DARE TO USE COLOUR X LAB workshop.

WHEN & WHERE? 
DATE(S) AND TIME  
BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR. HOUD ONZE WEBSITE IN DE GATEN. 

LOCATION 
De workshop wordt gehouden in het VESTINGH ATELIER, een inspirerende ruimte geschilderd in LAB COLOUR Terra Pink no. 102. Dit atelier bevindt zich in de kelder van de conceptstore van VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE, gelegen aan de Huizerweg 29, 1401 GG in Bussum.  


COSTS 
Kosten ticket €90,-. 
Na deelname ontvang je een LAB PAINT giftcard t.w.v. €50,- om online te besteden.  
Tijdens de workshop verrassen we je graag met de LAB Notebook t.w.v. €12,95 om alle bruikbare tips en tricks te noteren. Daarnaast ontvang je een exclusieve LAB Goodiebag t.w.v. circa €16,-. 

TAKE A LOOK  
Wil jij je alvast laten inspireren op het gebied van kleur, stijl en interieur?  
IG   : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE
FB  : LAB PAINT | VESTINGH CONCEPTSTORE  
P    : LAB PAINT
W   : www.labpaint.com | www.vestingh.nl  

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD