COLOUR CRUSH I LAB COLOUR 2024

ARE YOUR READY FOR A TRIP TO IBIZA?

Vlieg mee naar warme zandstranden, mediterrane verleidingen en zilte zeeluchten met dé LAB COLOUR van 2024 Ibiza Rush no. 966.

DE KLEURTREND VOOR 2024

Zandkleurige wanden zijn weer helemaal in de trend. Met dé LAB COLOUR van 2024 Ibiza Rush no. 966 kun je dus goed voor de dag komen of een mooi statement maken in een ruimte in huis. Deze beige, met een warme gele ondertoon en een puntje rood, ademt mediterrane warmte. Mooi in een natural boho interieur, classic chique, wabi sabi, Japandi of wanneer je de moderne seventies wilt terughalen. Met deze kleur creëer je elke gewenste sfeer voor iedere ruimte in je interieur. Welke interieurstijl je ook kiest, we’ve got you. Combineer LAB COLOUR 2024 met één van de andere 176 LAB COLOURS voor een uniek kleurpalet, volledig afgestemd op jouw woonwensen. Maak je woondromen werkelijkheid.

DE LAB COLOUR VAN 2024: IBIZA RUSH

Ben je benieuwd naar deze LAB COLOUR? Bestel een sample potje in Ibiza Rush no. 966 en probeer de tint uit. 

Óf kies één van de voorgestelde kleurpaletten met Ibiza Rush en ontvang nú tijdelijk bij aankoop van de drie LAB Sample potjes, uit het door jouw gekozen palet, het derde potje t.w.v. €6,- GRATIS.

+ Bij iedere bestelling in Ibiza Rush no. 966 ontvang je de limited Ibiza Rush sticker* van LAB. 

* Zolang de voorraad strekt. 

ARE YOUR READY FOR A TRIP TO IBIZA?

Welk kleurpalet streelt jouw zintuigen?

De LAB COLOUR van 2024 Ibiza Rush no. 966 opent een scala aan mogelijkheden met diverse kleurpaletten en verschillende verftoepassingen. Laat je inspireren door de luxe combinatie met Golden Leaf no. 752 en Crystal Brut no. 307 of creëer een verleidelijk trio met Bisou Bisou no. 829 en Lotus Lush no. 309. Welk kleurpalet streelt jouw zintuigen? There’s no time like the present!

STYLISH ELEGANCE

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Golden Leaf no. 752 + Crystal Brut no. 307.

Combineer de natural boho tint Ibiza Rush no. 966 met het goudbruin van Golden Leaf no. 752 en het zacht bubbelende wit van Crystal Brut no. 307. Dit elegante, luxe kleurpalet siert elke ruimte. De rosé ondertoon van Crystal Brut no. 307 geeft een verfijnde uitstraling aan dit stijlvolle trio.

Het goudbruin van de herfst symboliseert kracht en inkeer. Met de lage zon op een verkleurend bladerdek verruilen we het buitenleven voor de warmte binnen. Terwijl de zomer plaatsmaakt voor de herfst en de regen zachtjes tegen de ramen tikt, ben je omringd door stijlvolle elegantie.

SHOP HIER HET ELEGANCE KLEURPALET MET 33% OFF

NATURAL EXOTIC

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Zen Garden no. 680 + Oriental Ecru no. 434.

Kies voor een natuurlijke balans met een melange van ecru, vaalzwart en resedagroen met het fraaie Zen Garden no. 680. Samen met de neutrale karakters van Ibiza Rush no. 966 en Oriental Ecru no. 434 betover je elk interieur.

Deze combinatie staat voor botanisch en exotisch met een vleugje warmte, bekrachtigd door de vergrijsd gele ondertoon van Oriental Ecru no. 434. Met dit groen-neutrale palet breng je de natuur in huis en kom je helemaal tot rust. Zennn…

SHOP HIER HET NATURAL EXOTIC KLEURPALET MET 33% OFF

OHLALA... KISS OF TEMPTATION

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Bisou Bisou no. 829 + Lotus Lush no. 309.

Ohlala… een verleidelijke, weelderige combinatie van vergrijsd vintage roze, weelderig roze met ‘a touch of silver’ en mediterrane warmte met natural boho. Dit kleurpalet van Bisou Bisou no. 829, Lotus Lush no. 309 en Ibiza Rush no. 966 geeft elk interieur een kus van zachtheid voor een gastvrij gevoel.

Voeg een vleugje roze toe aan je interieur met deze mooie combinatie om elke ruimte te omhelzen met zachtheid. Harde architecturale lijnen, strakke en zakelijke interieurs zijn niet bestand tegen zo veel verleiding. Welcome to softness.

SHOP HIER HET OHLALA... KISS OF TEMPTATION KLEURPALET MET 33% OFF

WOODEN ALLURE

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Brown Wood no. 222 + Satin Grey no. 551.

Een interieur met allure creëer je in een handomdraai met de zachte, warme zandtint Brown Wood no. 222, het satijnzachte grijs van Satin Grey no. 551 en de chique neutral Ibiza Rush no. 966. De ingetogen kleurkarakters vormen een prachtig kleurpalet in een houten interieur.

LAB COLOUR Brown Wood no. 222 is een lichtbruine kleur met tonen van oud, vergrijsd hout. In combinatie met het licht middengrijze poederachtige Satin Grey no. 551 en de warmte van Ibiza Rush no. 966 geef je dat beetje extra aan iedere ruimte.

SHOP HIER HET WOODEN ALLURE KLEURPALET MET 33% OFF

REFINED INTIMACY

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Nigiri no. 286 + Crushed Cloves no. 53.

Voeg de zachte zalmkleur Nigiri no. 286 en het diepe, donkere Crushed Cloves no. 53 toe aan Ibiza Rush no. 966 voor een intiem en verfijnd kleurpalet. Creëer je eigen bubbel in een warm, chic interieur. Geniet van een visuele samensmelting waarbij alles klopt. Hier voel je je thuis.

Nigiri no. 286 geeft een subtiele smaak aan je interieur en komt prachtig tot uitdrukking met het diepe, donkere, pure chocoladebruin van Crushed Cloves no. 53. Sterk, kruidig en geborgen. Het neutrale boho Ibiza Rush no. 966 geeft een mooi accent aan dit intieme palet.

SHOP HIER HET REFINED INTIMACY KLEURPALET MET 33% OFF

BLUSHING PARADISE

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Powder Blush no. 132 + Pastel Paradise no. 210.

De zachte blos van Powder Blush no. 132 in combinatie met Ibiza Rush no. 966 en het rustgevende karakter van Pastel Paradise no. 210 geven ontspanning aan iedere ruimte. Hier ben je alleen met je gedachten en dwaal je af naar paradijselijke oorden.

Het mystieke kleurpalet geeft rust aan ieder interieur. Poederachtig grijs ontmoet zoet pastel en mediterrane warmte. Deze samensmelting van poederachtige vergrijsde tinten is allesbehalve kleurloos. It feels a little like heaven…

SHOP HIER HET BLUSHING PARADISE KLEURPALET MET 33% OFF

SUNNY & SPICY

Kleurpalet: Ibiza Rush no. 966 + Fabulous Saffron no. 446 + Asian Sunrise no. 978.

Krachtig, kruidig en vol overgave: zo beschrijven we deze combinatie van het rijke okergeel Fabulous Saffron no. 446, het zachte Asian Sunrise no. 978 en de neutral Ibiza Rush no. 966 het beste. Met dit kleurtrio haal je de warmte in huis. Van de zachte neutraal-gele zonsopkomst tot de warme saffraankleurige nazomerzon die waterig aan de hemel staat.

Het smaakvolle Fabulous Saffron  no.  446 en Asian Sunrise no. 978 compenseren op geheel eigen wijze ieder gebrek aan zonlicht tijdens de druilerige herfstdagen en de gure wintermaanden. Houd het zomerse gevoel nog even vast en geef je over aan dit oogstrelende kleurpalet, dat samen met Ibiza Rush no. 966 een weldadig gevoel geeft.

SHOP HIER HET SUNNY & SPICY KLEURPALET MET 33% OFF

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.