5 KLEUR- EN STYLINGTIPS VAN ISA HOES

Isa Hoes is dol op interieur en styling. Ze neemt graag het heft in eigen handen en is dan ook zeker niet bang voor kleur. Dochter Vlinder vond dat het wel wat minder mocht en dus gingen ze, contra Isa, voor wit. Daar waren ze natuurlijk beiden al snel op uitgekeken, dus pakken ze het weer helemaal anders aan. Hoe ze dat deed? Ontdek hieronder alle kleur- en stylingtips van Isa Hoes.

5 kleur- en stylingtips van Isa HoesLAB wallpaint en LAB binnenlak Calm Mood no. 155 (deurpost en wand) en LAB wallpaint en LAB binnenlak Nude Cashmere no. 312 (wand en plint).

1. VRAAG PROFESSIONEEL KLEURADVIES

    'Ik was gewend om alle beslissingen over mijn huis altijd zelf te nemen. Professioneel advies vragen, was niks voor mij. Ik kwam alleen maar niet uit de kleuren voor de wanden. Dus heb ik toch kleuradvies ingewonnen. Het was de beste zet die ik had kunnen doen. Het voorgestelde palet zou ik zelf nooit hebben bedacht, maar het bleek helemaal raak.'

    LEES OOK: COPY PASTE: ALLES OVER DE KLEUREN UIT DE WONING VAN ISA HOES

    5 kleur- en stylingtipsFoto links: LAB wallpaint Amaze no. 535 (wand) en referentiekleur LAB binnenlak Bee Balm no. 538 (keuken). Foto rechts: LAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wanden en plint) en referentiekleur LAB wallpaint en LAB binnenlak White Ice no. 39 (plafond, balken en kozijnen).

    2. COMBINEER KLEUR ÉN BASIC

    'Mijn heerlijke keuken is door Eginstill ontworpen als de blikvanger van de open woonverdieping. De onderkastjes zijn roze, het geaderde blad van natuursteen heeft groentinten. Het was een eyeopener dat ik de muurkleur juist niet moest zoeken in de keuken zelf. Al moest ik het zien om te geloven dat Amaze no. 535, een tint die me vooraf wat saai leek, perfect zou zijn.'

    5 kleur- en stylingtips van Isa HoesFoto links: LAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wanden en plint) en referentiekleur LAB wallpaint en LAB binnenlak White Ice no. 39 (plafond, balken en kozijnen). Foto rechts: LAB wallpaint Amaze no. 535 (wand), referentiekleuren LAB binnenlak Bee Balm no. 538 (keuken) en LAB wallpaint en LAB binnenlak White Ice no. 39 (plafond en balken).

    3. KUNST IS ALTIJD EEN GOED IDEE

    'Kunst en bloemen zijn twee dingen waarmee ik graag extra kleur toevoeg in huis. Het mooie is dat je daarin steeds kunt afwisselen. Daarom zit ik ook bij artotheek Beeldend Gesproken, zodat ik regelmatig andere kunstwerken kan ophangen.'

    5 kleur- en stylingtips van Isa HoesFoto links: LAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wanden en plint) en referentiekleur LAB wallpaint en LAB binnenlak White Ice no. 39 (plafond, balken en kozijnen). Foto rechts: LAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wand en planken).

    4. GA VOOR DUURZAAM

    'Duurzaamheid telt absoluut voor mij. Het was een reden om kleiner te gaan wonen, en ook om te kiezen voor een verf op waterbasis, die hier in Nederland wordt gemaakt. Door te gaan voor de verf van LAB steun ik bovendien hun drinkwaterproject in Bangladesh. Echt een meerwaarde voor mij.'

    5 kleur- en stylingtips van Isa HoesLAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wand bij raam), referentiekleuren LAB cementum (betonlook) Jewel no. 66 (wand en kast rond de haard) en LAB binnenlak White Ice no. 39 (kozijn).

    5. HOUD REKENING MET JE MEUBELS

    'Ik onderschatte de impact van een aanwezig meubel als een bank op de kleurbeleving van mijn woonkamer. Hoewel mijn witgrijze bank net nieuw was, heb ik 'm op advies toch vervangen voor eentje in een warmere tint. Je zou de foto's voor en na moeten zien, het heeft zo'n verschil gemaakt!'

    5 kleur- en stylingtips van Isa HoesFoto links: LAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wand bij raam), referentiekleuren LAB cementum (betonlook) Jewel no. 66 (wand en kast rond de haaard) en LAB wallpaint en LAB binnenlak White Ice no. 39 (kozijnen, plafond en balken). Foto rechts: LAB wallpaint en LAB binnenlak Amaze no. 535 (wand en planken).

    KLEUREN VAN ISA UITPROBEREN? 

    Maak dan gebruik van onze LAB sample potjes. Met de sample potjes kun je haar kleurenpalet rechtstreeks op de muur of een vel papier testen. Zo ontdek je hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of de complete kleurenwaaier. 

     

    Shop de Isa Hoes look

     

    Shop de Isa Hoes look

     

    Shop de Isa Hoes look

    PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD

    Kun je niet wachten om voor kleur te kiezen in je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of atelier? Bestel je producten 24/7 online en ga direct aan de slag. Wil je persoonlijk advies of nóg meer inspiratie? Kom dan langs in onze inspirerende VESTINGH CONCEPTSTORE, waar je binnentreedt in een kleurrijk walhalla en je je mee kunt laten voeren op ontdekkingstocht langs alle inspirerende tinten en materialen. Onze interieurprofessionals staan voor je klaar in de conceptstore aan de Huizerweg 29 in Bussum.

    5 kleur- en stylingtips van Isa HoesLAB wallpaint Nude Cashmere no. 312 (wand raam), referentiekleuren LAB cementum (betonlook) Mushroom no. 287 (overige wanden) en LAB wallpaint en LAB binnenlak White Ice no. 39 (plafond en balken).

    Auteur: Chris Muyres 
    Fotografie: Lotte van Uittert 

    LEES OOK: