Lees alles over de nieuwe LAB COLOURS

Kies uit de LAB COLOUR COLLECTION

Mooi effect met LAB CHALK (kalkverf)

VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE  is specialist in verf, lakken en DIY coatings van professionele topmerken.

VESTINGH PAINT • CRAFT • LIFESTYLE  legt de focus op duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de laatste interieurtrends.

Met onze uitgebreide adviezen helpen we je de klus door! Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

CONCEPTSTORE
Huizerweg 29
1401 GG Bussum

Openingstijden:
Ma-vr 7.00 - 18.00 uur
Za 8.00 - 17.00 uur

OFFICE & WEBSHOP
Recordweg 2
3821 AS Amersfoort

Bezoeken op afspraak

Adres zoeken

Reviews

Netjes online geholpen per mail met mijn vragen over de verfsoorten, behandeling en dekking. Op basis van dat advies en de door mij bestelde kleurenwaaiers, voor de LAB COLOUR Merlot Mania gegaan. De primer voor hout is ook al op kleur wat ik ideaal vond. Deze smeert lekker weg. Fijn ook dat de verf niet chemisch ruikt!

Denise

Superfijn advies. Uiteindelijk was het advies om de deur zo te laten en niet over te schilderen om zijn authentieke stijl te behouden. Ik waardeer deze eerlijkheid enorm! Zonder je toch een product te willen laten kopen. Als ik volgende keer een product nodig heb, weet ik waar ik terecht kan. Super personeel en strategie.

Kim

De LAB ECO Wallpaint van Vestingh vinden wij een superfijn product! Afneembaar, ultra mat, dekt goed en is nog milieuvriendelijk ook. Ook de service qua webshop loopt soepel. Een bezoek brengen aan de winkel is ook een aanrader. Echt een snoepwinkel met al die mooie kleuren.

Stijl Studio 4

Wij zijn bijzonder gecharmeerd van de klantvriendelijke en deskundige manier waarop Vestingh ons meerdere malen inzake het opknappen van ons aanrechtblad heeft geadviseerd en geholpen. De goede primer en coatingproducten die wij hebben gebruikt, hebben het gewenste resultaat gegeven.

Herman

Maandag geweest voor verf op kleur. Kwam in de buurt, maar thuisgekomen wel een groot verschil. Donderdag weer langsgegaan en de medewerker is net zo lang bezig geweest tot de juiste kleur was bereikt. Nu geschilderd en geen verschil. Mijn complimenten. Daarom kom ik graag in een speciaalzaak. Toppie.

Jos

Heel erg tevreden over de geleverde service. Aan de telefoon werd ik geadviseerd over welke verf ik nodig had en die werd de volgende dag al geleverd. Super! Ik zou Vestingh zeker aanbevelen en kom graag nog eens terug.

David

Altijd goed en kundig geholpen hier! Echt een fijne en mooie zaak. Eerst fan van Farrow & Ball en nu LAB PAINT gekocht. Ik ben om, wat een mooi merk en prachtige verf!

Stéphanie

Heel erg goed en professioneel geholpen. Zonder enig probleem werden de verkeerd geleverde producten omgeruild en twee dagen later was alles al in huis!

Wijnand

Snel en duidelijk antwoord op onze vragen. Ook de opvolging is wederom snel. Fijn idee dat je gemakkelijk bij Vestingh terecht kunt!

Design Studio Nu