In de media

In vtwonen city blikt de redactie terug op de vt wonen&design beurs. Uiteraard is er ruim aandacht voor de verschillende ingerichte huizen van de vtwonen-stylisten. Zo ook die van Liza Wassenaar waarin verschillende LAB COLOURS en specials worden toegepast.
Verder lezen
Wanden als speeltuin. Dat is het uitgangspunt van de reportage Wall of Fame in vtwonen no. 10 2022. In de reportage van stylist Kim van Rossenberg en fotograaf Peggy Janssen zien we een mooi samenspel van Card Room Green no. 79 van Farrow & Ball én een kunstwerk in LAB Rubigo (roestverf).
Verder lezen
In de vernieuwde Stijlvol Wonen, uitgave oktober/november 2022, staat een uitgebreide binnenkijker bij Sanny Verhoeven-Ruis. Roze is één van de lievelingskleuren van de influencer en haar man en zie je daarom veelvuldig terug in hun interieur. 
Verder lezen
Dot it yourself met LAB PAINT. In een speciale DIY-uitgave van vtwonen, staan verschillende mooie projecten in LAB PAINT. Allemaal volgens de organische trend, met golven, schulpranden en schelpvormen.
Verder lezen
Actrice en presentatrice Marije van der Made deelt iedere maand duurzame tips in het wekelijkse magazine Vriendin. In deze editie van maart tipt ze LAB PAINT. Zelf koos ze ook verschillende LAB COLOURS voor haar interieur.
Verder lezen