LAB PAINT productadvies

Hier vind je het uitgebreide applicatieadvies van LAB Buitenlak. Deze biobased alkydhars is extreem duurzaam en zeer goed geschikt voor buitenshuis. LAB Buitenlak vloeit uitstekend, is verwerkbaar vanaf 0 graden en heeft een goede dekking. 
Verder lezen
LAB Wallpaint is een matte muurverf op waterbasis. Deze duurzame afwerking van wanden en plafonds binnenshuis is makkelijk verwerkbaar, geeft goede dekking en is reinigbaar volgens schrobklasse 1. Het beste resultaat behaal je als je vóóraf het applicatieadvies ter harte neemt!
Verder lezen
LAB Binnenlak is een duurzame, oplosmiddelvrije aflak op waterbasis. Deze houtverf voor binnenshuis vergeelt niet, is slijt- en krasvast, heeft een zeer goede hechting en een hoge huidvetbestendigheid. Hier lees je het volledige applicatieadvies.
Verder lezen
LAB Houtprimer Buiten is een uitermate geschikte, biobased grondlak voor hout buitenshuis dat je wil aflakken met LAB Buitenlak. Het bevordert de duurzaamheid en glansbehoud van de opvolgende lagen. Onmisbaar voor goed schilderwerk!
Verder lezen

LAB Chalk is een duurzame, matte kalkverf voor binnen waarmee je prachtige kleurschakeringen op de wand kunt aanbrengen. Het systeem bestaat uit LAB Chalk Primer, LAB Chalk en optioneel LAB Chalk Sealer. Lees je hier goed in voordat je aan de slag gaat.

Verder lezen
LAB Multiprimer is een hoogwaardige hechtprimer voor binnen en buiten, geschikt voor vrijwel elke vetvrije ondergrond. Deze duurzame, matte grondlak op waterbasis dekt goed en is zeer goed schuurbaar. LAB Multiprimer heeft een grote positieve invloed op de duurzaamheid van de opvolgende lagen.
Verder lezen