VESTINGH ATELIER | dé plek voor creatieve workshops in Bussum

Vestingh Atelier creatieve workshops in Bussum

BE CREATIVE AND GET INSPIRED

Heb je altijd al willen leren hoe je een moodboard maakt, een lichtplan samenstelt of hét kleurenplan voor jouw huis bedenkt? Of ben je als professional werkzaam in de interieurbranche en wil je leren van andere interieurontwerpers? We ontvangen je graag in het VESTINGH ATELIER in onze conceptstore in Bussum. In deze inspirerende ruimte, compleet geschilderd in Terra Pink no. 102, kun jij terecht voor verschillende creatieve workshops en evenementen.

In het VESTINGH ATELIER doe je volop inspiratie en nieuwe kennis op over alles wat met kleur en interieur te maken heeft. Zowel voor professionals als particulieren zijn er geregeld leerzame presentaties en workshops. Daarnaast organiseren we zo nu en dan een netwerk-event voor professionals.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram zodat je als eerste op de hoogte bent van de (nieuwe) workshops, presentaties en events die we organiseren in het atelier. Benieuwd wat nu op het programma staat? Hier vind je een overzicht van de verschillende workshops en events die we momenteel organiseren. We ontmoeten je graag!

WORKSHOP LOCATIE VOOR PROFESSIONALS
Geef jij als professional een interieurgerelateerde cursus of workshop en zoek je nog een inspirerende, centraal gelegen locatie? Neem contact met ons op via support@vestingh.nl en vraag naar de voorwaarden.