Retourbeleid

Iedereen die in een webshop producten aanschaft heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. 

Maatwerk producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

O.a. Vestingh, LAB, Little Green en Pure & Original verf wordt nadat je de verf hebt besteld speciaal voor jou op kleur gemengd op basis van de kleurspecificaties die je aan ons hebt doorgegeven. Deze maatwerkproducten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd. 

Eventueel kan je ook gebruik maken van dit formulier voor herroeping, of door een retourticket aan te vragen zoals onderstaand beschreven staat.

Vervolgens dien je het product binnen 14 dagen aan ons te retourneren.

Terugbetaling na herroeping 
Je hebt recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Als je als consument een of meerdere artikelen uit de bestelling houdt, dan krijg je alleen de kosten van de rest van de bestelling terug, niet de (eventuele) verzendkosten of eventuele administratiekosten.

Waardevermindering 
Voor verbruiksartikelen, zoals bijvoorbeeld verf en coatings, geldt dat het niet noodzakelijk is het product te openen / uit te pakken om deze te beoordelen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer als nieuw te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn. Wij kunnen dan immers de kwaliteit van het product niet meer garanderen, hetgeen het product ongeschikt maakt voor doorverkoop.

Hoe retourneer je producten?
Neem contact op via webshop@devestingh.nl en geef aan welke producten en om welke reden je de bestelling (deels) wilt retourneren/ruilen. Je ontvangt per mail een retourticket voor DHL. Verpak het pakket weer zoals je het ontvangen hebt. Dit betekent de blikken in een plastic zak en met het vulmateriaal om de blikken te beschermen. Print je orderbevestiging en noteer hierop welke producten er retour komen en voeg dit toe aan je pakket. Print het DHL ticket en plak dit op de doos. Je dient het pakket zelf naar een DHL punt te brengen. Het aankoop bedrag wordt na ontvangst van je bestelling terug gestort op de betaalrekening.

Retourkosten
De retourkosten van €5,95 worden van het resterende retourbedrag afgetrokken.