GESPOT IN VTWONEN NO. 11 2023: VAN OUDE BOERENSCHUUR NAAR EEN WARM THUIS MET LAB COLOURS.

Binnenkijker Vtwonen no.11: Kijk mee in de verbouwde boerenschuur van Joy Kazen en Harro Stam waar de woonstijl 'Basic Marrakech' een neutrale basis legt met de lichte LAB COLOUR Mushroom no. 287 en natuurlijke materialen, zoals hout, riet en katoen.

Vtwonen no. 11 2023 LAB Wallpaint Mushroom no. 287

Basic bohemian met een toef Marrakech

Joy en Harro hun woonsmaak is basic, landelijk en bohemian met een toef Marrakech. De muren in de woonkamer en keuken zijn met LAB Chalk (kalkverf) in de tint Mushroom no. 287 behandeld, waardoor ze een warme leemlook kregen.

Vtwonen no. 11 2023 LAB Chalk (kalkverf) Mushroom no. 287

Een warme aardetint voor een veelzijdig interieur

LAB COLOUR Mushroom no. 287 is een warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème. Voor een rustige, natuurlijke sfeer die past in een veelzijdig interieur.

Vtwonen no. 11 2023 LAB PAINT Mushroom no. 287

Prachtige kleurschakeringen

LAB Chalk (kalkverf) is een duurzame, matte kalkverf voor binnen. Met LAB Chalk wordt het oppervlak voorzien van diverse prachtige kleurschakeringen, waardoor het eindresultaat uniek is. Eenvoudig toe te passen in je favoriete effect: gewolkt, wildverband (kriskras) of streperig.

Vtwonen no. 11 2023 LAB Wallpaint Terra Pink no. 102

Styling door Jeske Weel en fotografie door Caroline Coehorst.

Een vergrijsd oudroze met een lichte aardse ondertoon

In de slaapkamer van dochter Day is LAB Wallpaint in de tint Terra Pink no. 102 toegepast. Een warme, vergrijsde oudroze tint met een lichte aardse ondertoon. Deze kleur doet volwassen aan maar behoudt een zekere speelsheid.

Kleuren uitproberen? 

Maak dan gebruik van een LAB Sample potje in de tinten Mushroom no. 287 en Terra Pink no. 102. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten.

Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is. Qua kleurtint komen deze samples goed in de buurt. Voor LAB Wallpaint komt de kleur overeen. LAB PAINT is per product in een andere glansgraad verkrijgbaar. Afhankelijk van het gekozen product is het mogelijk dat de kleur iets afwijkt van de tint in het sample potje.

Jouw unieke woonstijl

Wil je meer weten over LAB Wallpaint en LAB Chalk (kalkverf)? Kom langs in onze VESTINGH CONCEPTSTORE of klik op de betreffende links en laat je inspireren door de vele mogelijkheden. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en je te helpen bij het realiseren van jouw interieurdromen.