HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 8, 4 MAART 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de achtste en tevens laatste aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 4 maart 2024, zagen kijkers een bijzondere transformatie in het Limburgse dorp Maria Hoop. Presentator John Williams en zijn professionele klusteam boden hulp aan Marijke en Fred, een stel dat te kampen had met een reeks onvoorziene uitdagingen na de aankoop van hun droomhuis. Van zware gezondheidsproblemen tot een woning vol tekorten. Denk aan problemen met het dak, lekkages, vocht, boktor, houtworm en schimmels, ratten en muizen én een kapotte riolering. Het verhaal van Marijke en Fred is er één van hoop, veerkracht en uiteindelijk vernieuwing.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de renovatie van het huis van Marijke en Fred.

RENOVATIE BOVENVERDIEPING

De renovatie bracht niet alleen een oplossing voor de structurele en esthetische problemen waarmee het paar werd geconfronteerd, maar introduceerde ook de kijkers aan LAB PAINT in LAB COLOURS. Een reeks verfkleuren die de bovenverdieping van het huis van Marijke en Fred omtoverden tot een oase van rust en stijl. Het kleurenpalet, bestaande uit Ginger no. 260, Sensational Sand no. 290, Black Clay no. 40 en Full White no. 253 lieten zien hoe zorgvuldig gekozen kleuren een ruimte kunnen transformeren.

WARME, NATUURLIJKE TINT GINGER NO. 260

Ginger no. 260, een warme en natuurlijke tint, werd gebruikt op de wand in de nok, raamkozijnen en radiatorombouw, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstond. Ginger no. 260 is gebaseerd op de kleur van gember en geeft subtiel smaak aan het interieur. Beige met een gele nuance. Sensational Sand no. 290, welke aan de andere kant van de ruimte is toegepast, combineert ton-sur-ton voortreffelijk met Ginger no. 260.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 8, 4 maart 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

GEDURFD CONTRAST TUSSEN BLACK CLAY NO. 40 EN FULL WHITE NO. 253

Voor een gedurfd contrast introduceerde het klusteam Black Clay no. 40, een diepe antracietkleur, welke op de koof van de schoorsteen, alsmede op de verticale schoften en schuine wand tot de eerste balk is toegepast. Dit zorgde voor een chique en elegante touch, die goed samenging met de natuurlijke materialen in de ruimte. Full White no. 253, een zuiver witte tint, werd gebruikt op de schuine delen tussen de balken, vanaf de eerste balk tot aan de nok, waardoor het daglicht maximaal werd benut en de kamer een frisse en luchtige uitstraling kreeg.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 8, 4 maart 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

ONGEDWONGEN SENDATIONAL SAND NO. 290

Tot slot is Sensational Sand no. 290 toegepast op de wanden aan de andere van de ruimte, alsmede op de deuren en deurkozijnen. Sensational Sand no. 290 is een ongedwongen zandkleur die zowel laidback als exclusief van karakter is. Daarom combineert deze natuurlijke tint in tal van paletten en past hij mooi in verschillende interieurstijlen. Deze combinatie van kleuren creëerde een harmonieuze en rustgevende achtergrond voor de kamer.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 8, 4 maart 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

EEN STAP DICHTER BIJ HUN DROOMHUIS

In deze achtste en tevens laatste aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!" heeft het team van John Williams met behulp van LAB PAINT in LAB COLOURS de bovenverdieping getransformeerd, waardoor het huis van Marijke en Fred weer een stap dichter bij hun droomhuis kwam. Het was een hartverwarmende afsluiting van het seizoen, die kijkers achterliet met het gevoel dat, met de juiste hulp en een beetje kleur, zelfs de meest uitdagende situaties kunnen worden omgezet in iets prachtigs.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 8, 4 maart 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

KLEUREN UITPROBEREN?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.
Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.