HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 5, 12 FEBRUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de vijfde aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 12 februari 2024, nam het team van John Williams ons mee naar het pittoreske Heerlen in Limburg. Wesley, bezorgd om het welzijn van zijn oom en tante, Huub en Beate, heeft het team opgeroepen voor hulp. Vijftien jaar geleden startten Huub en Beate vol enthousiasme met het verbouwen van hun huis, een droom die abrupt tot stilstand kwam door twee opeenvolgende hersenbloedingen die Huub troffen in 2007. Sindsdien is het klussen een trage voortgang geworden, met als gevolg dat het echtpaar al jaren noodgedwongen in hun woonkamer slaapt.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van Huub en Beate.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 2024 LAB Wallpaint Monaco Moon no. 181 White Wood no. 201

Een frisse start met LAB PAINT in LAB COLOURS

LAB PAINT in LAB COLOURS brengt een frisse start in het huis van Huub en Beate, waarbij ze ruimtes hebben gecreëerd die zowel rustgevend als stijlvol zijn. White Wood no. 201, een subtiele natureltint, creëert een serene en lichte basis op zowel de begane grond, terwijl de levendige blauwtint van Monaco Moon no. 181 zorgt voor een dynamisch contrast. In de slaapkamer zorgt de combinatie van White Wood no. 201 met Peppery Black no. 711, een vergrijsde donkerbruin met rijke ondertonen, en White Truffle no. 644, een lichte beige met bruingrijze ondertoon, voor een diepere laag van contrast en warmte.

Kleurvlakken Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Begane grond

Op de begane grond werd gekozen voor de subtiele natureltint van White Wood no. 201, die voor een serene en lichte basis zorgt. Deze kleur werd toegepast op de deuren, kozijnen, het plafond en de overige muren, wat een rustgevend effect creëerde, versterkt door de combinatie met houtaccenten. Voor een levendige touch, werd Monaco Moon no. 181, een krachtige blauwtint, gebruikt achter de bank, wat voor een opvallend contrast zorgde. De toevoeging van goudkleurig behang in het eetgedeelte zorgde voor extra structuur en warmte.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB Wallpaint Monaco Moon no. 181 White Wood no. 201

Slaapkamer

De slaapkamer transformeerde met White Wood no. 201 als basiskleur voor het plafond en de ingebouwde kast. Voor contrast werd Peppery Black no. 71, een vergrijsde donkerbruin met okergele en wijnrode ondertonen, gebruikt als accent kleur. Het bed werd omlijst door White Truffle no. 644, een lichte beige met bruingrijze ondertoon, die tussen het donkere houtprint behang en de met Peppery Black no. 71 omlijste muur lag. Deze combinatie creëerde een harmonieus en warm gevoel in de slaapkamer.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 2024 met LAB Wallpaint White Truffle no. 644 (links + deur) Peppery Black no. 71 (hoek) White Wood no. 201 (rechts)

De invloed van kleur

De vijfde aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!" is een hartverwarmend verhaal van transformatie en hoop. Deze aflevering toont aan hoe een zorgvuldige selectie van kleuren en materialen, zoals LAB PAINT in LAB COLOURS, niet alleen een huis kan transformeren, maar ook een positieve invloed kan hebben op het welzijn en de gemoedstoestand van de bewoners. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB Wallpaint White Truffle no. 644 (links + deur) Peppery Black no. 71 (hoek) White Wood no. 201 (rechts)

Kleuren uitproberen?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.
Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.