HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 3, 29 JANUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de derde aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 29 januari 2024, nam het team van John Williams ons mee naar Nieuwegein, waar Bianca en Petrov sinds 2018 in hun gezamenlijk gekochte woning verblijven. Oorspronkelijk was het plan slechts de bovenverdieping te renoveren. Ze waren net begonnen met het dak toen het huis vanwege noodweer enorme waterschade opliep. De verbouwing werd hierdoor veel groter. Inmiddels zijn ze vier jaar aan het verbouwen en is het huis nog lang niet af, mede door gezondheidsproblemen van Petrov, die zijn vermogen om consequent te werken beïnvloeden.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van Bianca en Petrov.

HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 3, 29 JANUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

Een nieuwe start in Nieuwegein met LAB PAINT in LAB COLOURS

In Nieuwegein heeft het huis van Bianca en Petrov een adembenemende transformatie ondergaan, mede dankzij LAB PAINT in LAB COLOURS. De entree is gehuld in White Truffle no. 644, een lichte beige met een bruingrijze ondertoon, terwijl Black Clay no. 40, een geconcentreerde antraciet, diepte toevoegt aan de wand, deuren en kozijnen. De hal straalt warmte uit met Pink Peach no. 24, een oranjeroze tint die doet denken aan een zonsondergang, in combinatie met Black Clay no. 40 op de deuren en kozijnen. Benieuwd naar de toegepaste kleuren in de badkamer en slaapkamer? Lees dan snel verder. 

De entree

Bij binnenkomst trok de entree meteen de aandacht. White Truffle no. 644, een elegante lichte beige met een bruingrijze ondertoon, werd toegepast als basiskleur. Deze tint creëerde een uitnodigende en warme sfeer. Dit werd stijlvol gecombineerd met Black Clay no. 40. De accentmuur in Black Clay no. 40, een geconcentreerde antraciet, voegt diepte en stijl toe aan de ruimte. De keuze voor White Ice no. 39 op het plafond, met zijn zachtroze ondertoon, rondt het geheel af en zorgt voor een zachte lichtweerkaatsing.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 3, 29 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Hal

In de hal op de eerste verdieping werd de toon gezet met Black Clay no. 40, doorgetrokken in het trappengat en op alle deuren en kozijnen, wat een gevoel van continuïteit en elegantie gaf. De muren in Pink Peach no. 24, een betoverende oranjeroze tint, brachten een charmante warmte in de ruimte. Wederom was het plafond in White Ice no. 39, die de ruimte een licht en luchtig gevoel gaf.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 3, 29 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Badkamer

De badkamer wordt getransformeerd in een ruimte van rust en elegantie. By Juliet no. 152, een warme roze tint met een terra ondertoon, werd achter de wastafel aangebracht, terwijl Silk Dreamer no. 194 de overige wanden sierde. Silk Dreamer no. 194 is een mooie neutrale basiskleur. Met deze dromerige tint creëer je een kalme en zijdezachte sfeer met een geheel eigen persoonlijkheid. Het is een veelzijdige wittint en daarmee zowel voor warme als koele kleurenpaletten een perfecte basis. Deze combinatie zorgde voor een kalmerende en elegante sfeer, versterkt door het zachte plafond in White Ice no. 39.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 3, 29 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Slaapkamer

De slaapkamer welke volledig ondergedompeld is in de tint Silk Dreamer no. 194, creëert een kalme en elegante sfeer. Deze veelzijdige wittint biedt een perfecte basis voor zowel warme als koele kleurenpaletten. Het contrast met Black Clay no. 40 op de deuren en kozijnen voegt een chique element toe, terwijl het plafond in White Ice no. 39 zorgde voor een zachte afwerking. De consistentie van White Ice no. 39 op het plafond door het hele huis zorgt voor een subtiele en harmonieuze balans.

Een kleurrijke transformatie

Deze aflevering van "Help, mijn man is klusser!" liet zien hoe kleur kan worden ingezet om niet alleen een huis, maar ook het leven van de bewoners te transformeren. John Williams en zijn team, met de hulp van LAB PAINT in LAB COLOURS, hebben het huis van Bianca en Petrov nieuw leven ingeblazen, waarbij elke gekozen kleur bijdraagt aan de harmonie en het welzijn in hun thuis. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 3, 29 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Kleuren uitproberen?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.

Lees ook: