HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 7, 26 FEBRUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de zevende aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 26 februari 2024, werden kijkers meegenomen naar het pittoreske Drentse dorpje 't Haantje. Hier wonen Remi, Sarah en hun 1-jarige zoontje in een huis dat meer weg had van een eeuwigdurend klusproject dan van een thuis. De bovenverdieping bood enige verlichting met haar gedeeltelijke warmte en afwerking, maar de benedenverdieping stond symbool voor kou en onafgemaakte dromen. Het was een scenario dat velen herkennen, maar met een unieke wending dankzij de ingreep van het professionele klusteam en presentator John Williams.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van Remi en Sarah.


WOONKAMER TRANSFORMATIE

De transformatie van de woonkamer ging verder dan enkel een ruimtelijke verandering; het was een volledige herdefiniëring van kleur en ambiance, mogelijk gemaakt door LAB PAINT in LAB COLOURS. De kleuren Crystal Brut no. 307 en Copperhead no. 29 namen een centrale plaats in binnen deze make-over, en voegden een dramatische, doch stijlvolle flair toe aan het interieur.

EEN CANVAS VAN CRYSTAL BRUT NO. 307

De woonkamer, het hart van elk huis, werd getransformeerd met de kleur Crystal Brut no. 307. Deze zacht bruisende wittint werd gebruikt op het plafond, de wanden en het houtwerk, waarmee het een canvas van rust en geraffineerde luxe creëerde. De rosé ondertoon van Crystal Brut no. 307 voegt een subtiele warmte toe aan de ruimte, een echo van verfijning en elegantie. Het is deze kleur die de basis legde voor de metamorfose, een achtergrond die zowel verbindt als inspireert.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 7, 26 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

ACCENTEN VAN COPPERHEAD NO. 29

De transformatie werd verder versterkt met tactische accenten van Copperhead no. 29. Dit aardse rood, met de allure van koper, werd gebruikt op het randje van het tv-meubel en als een kleurvlak achter de eettafel. Copperhead no. 29 is een kleur die kracht en charisma uitstraalt, een statement kleur die zowel in oude herenhuizen als in moderne interieurs niet misstaat. De combinatie van deze kleur met materialen als rotan en grove weefsels benadrukt haar aardse karakter en voegt een laag van textuur en diepte toe aan de ruimte.

EEN STAP DICHTER BIJ HUN DROOMHUIS

In de zevende aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!" heeft het team van John Williams met behulp van LAB PAINT in LAB COLOURS de woonkamer getransformeerd, waardoor het huis van Remi en Sarah weer een stap dichter bij hun droomhuis kwam. Het is een prachtig voorbeeld van hoe de juiste kleuren een ruimte tot leven kunnen brengen en een positieve verandering kunnen bewerkstelligen in het leven van mensen. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 7, 26 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

KLEUREN UITPROBEREN?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.
Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.