LAB COLOUR CRUSH: SILK DREAMER NO. 194

In de blogserie LAB COLOUR CRUSH lichten we trendy LAB COLOURS uit en maken we kleurencombinaties die er goed bij passen. Deze keer is LAB COLOUR Silk Dreamer no. 194 aan de beurt. Net als in de mode is wit ook in het interieur een tijdloze kleur. Deze zachte wit-tint combineert perfect met verschillende kleuren en stijlen, waardoor je altijd een harmonieus interieur hebt. De kleur geeft een lichte en frisse uitstraling en wordt geassocieerd met positiviteit en vernieuwing. De ideale kleur om toe te passen in de lente.

LAB Colour crush: Silk Dreamer no. 194

LAB Binnenlak Silk Dreamer no. 194 en LAB Wallpaint Beach Walk no. 415. Fotografie: Lotte van Uittert. Interieur: De Huismuts.

VEELZIJDIGE WITTINT 

Silk Dreamer is een verfijnde, elegante wittint die de perfecte basis vormt voor jouw interieur. Of je nu een Scandinavische woonstijl hebt of een modern interieur, Silk Dreamer past altijd. De neutrale tint is veelzijdig, doordat deze moeiteloos combineert met zowel warme als koele kleurenpaletten. Creëer een gebalanceerde ambiance door deze colour crush toe te passen in je interieur.

5 VERSCHILLENDE LOOKS MET SILK DREAMER NO. 194 

Met Silk Dreamer kun je alle kanten op. Experimenteer met verschillende kleurencombinaties en creëer jouw eigen unieke woonstijl. Ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige wittint. Laat je inspireren door 5 verschillende looks.

1. KOELE EN VERFRISSENDE COMBINATIES

Ben je op zoek naar een frisse en moderne uitstraling? Kies dan voor Silk Dreamer no. 194 in combinatie met blauw of groen. Deze kleuren geven je interieur een energieke boost en zorgen voor een gevoel van ruimte. In de keuken van de Rachel Siwaletti (bekend als De Huismuts) geeft de zachte wittint op het plafond een verfrissend effect.

LAB Binnenlak Silk Dreamer no. 194 (plafond en houtwerk) en LAB Wallpaint Spider Mum no. 310 Fotografie: Lotte van Uittert. @dehuismuts

LAB Binnenlak Silk Dreamer no. 194 en LAB Wallpaint Spider Mum no. 310. Fotografie: Lotte van Uittert. Interieur: De Huismuts.

Lees ook: VAN STAD NAAR PLATTELAND: KIJK BINNEN IN HET NIEUWE HUIS VAN DE HUISMUTS

LAB COLOURS Spider Mum no. 310 Silk Dreamer no. 194 Poetic Pondicherry no. 58

2. EEN WARME EN STIJLVOLLE LOOK

De badkamer is een plek waar je je terugtrekt om te ontspannen en te ontstressen. Een stijlvolle badkamer met een kalmerende sfeer kan je helpen om je beter te voelen en je dag met een frisse start te beginnen. Fotografe Sonja Velda laat zien dat colour crush Silk Dreamer no. 194 zorgt voor een chique en sophisticated look in de badkamer. In combinatie met de roestbruine kranen en een warmgekleurde vloer komt deze tint tot zijn recht en ontstaat er een rustgevende sfeer.

LAB Badkamercoating Silk Dreamer no. 194. Fotografie: Sonja Velda

LAB Badkamercoating Silk Dreamer no. 194. Fotografie en interieur: Sonja Velda.

3. COMBINEREN MET BEHANG

Combineer Silk Dreamer met diverse behangsoorten om de zachte tint te transformeren tot een gedurfde en tegelijkertijd subtiele uitstraling. Behang voegt textuur en patroon toe aan een ruimte, waardoor deze visueel aantrekkelijker wordt. Door Silk Dreamer toe te passen kun je op een verfijnde manier het behang complementeren of contrasteren. Zo ontstaat er een algehele samenhangende look.

LAB Wallpaint Silk Dreamer no. 194 en LAB Binnenlak Full White no. 253. Fotografie: Sonja Velda. LAB Wallpaint Spider Mum no. 310, Silk Dreamer no. 194 en LAB Binnenlak Mushroom no. 287.

LAB Wallpaint Silk Dreamer no. 194 en LAB Binnenlak Full White no. 253. Fotografie en interieur: Sonja Velda (links). LAB Wallpaint Spider Mum no. 310, Silk Dreamer no. 194 en LAB Binnenlak Mushroom no. 287 (rechts). Interieur: Manon de Graaf.

4. HET ACCENTUEREN VAN DETAILS

Silk Dreamer is ook perfect voor accenten in de ruimte, zoals kozijnen, deuren of plinten. Hierdoor bind je de verschillende elementen in het interieur en creëer je een harmonieuze sfeer. Door het toepassen van Silk Dreamer op het houtwerk verbindt De Huismuts de verschillende ruimtes beneden en boven met elkaar. Zo ontstaat er een rustig en ruimtelijk effect.

LAB Binnenlak Silk Dreamer no. 194. LAB Wallpaint en LAB Binnenlak Beach Walk no. 415. Fotografie: Lotte van Uittert. @dehuismuts

LAB Binnenlak Silk Dreamer no. 194, LAB Wallpaint en LAB Binnenlak Beach Walk no. 415. Fotografie: Lotte van Uittert. Interieur: De Huismuts.

Lees ook: 5 KLEURTIPS VAN DE HUISMUTS VOOR EEN HARMONIEUS INTERIEUR

LAB COLOURS Silk Dreamer no. 194 Beach Walk no. 415

5. KLEUR OP HET PLAFOND

Wil je voor wit op het plafond gaan, maar niet een te hard resultaat? Door je plafond andere kleur te geven, kun je uniek accent aan je interieur toevoegen. In tegenstelling tot de standaard RAL9010 wit, heeft Silk Dreamer door zijn subtiele beige ondertoon een warmere en sfeervollere uitstraling. Perfect voor ruimtes waar je wilt ontspannen of gezellig samen wilt zijn.

Tip: combineer Silk Dreamer met lichte en neutrale kleuren voor een ruimtelijk en rustgevend effect.

LAB Wallpaint Spider Mum no. 310, Silk Dreamer no. 194 en Coffee Addict no. 214.

LAB Wallpaint Spider Mum no. 310, Silk Dreamer no. 194 en Coffee Addict no. 214. Interieur: Manon de Graaf.

KIES JE EFFECT 

Silk Dreamer no. 194 is niet alleen verkrijgbaar als LAB Wallpaint en LAB Binnenlak, maar ook in onze specials LAB Chalk en LAB Cementum. Kies bij jouw woonstijl voor het juiste effect.  

KALKVERF 

LAB Chalk Silk Dreamer no. 194 is een duurzame, matte kalkverf, waarmee je mooie effecten creëert tegen de muur. En wat past er nu beter bij deze zijdezachte dromerige tint dan een wolkerig effect? Voor dit effect verf je in draaiende bewegingen met een blokkwast, spons of doek op de muur.  

BETONLOOK 

Of kies voor de structuur van LAB Cementum. Met een betonlook bepaal je zelf de uitstraling door deze fijn of juist wat grover aan te brengen. Bij de tint Silk Dreamer kan dit extra diepgang geven aan de kleur. 

SHOP DE COLOUR CRUSH 

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een interieur waar je heerlijk kunt ontspannen en thuiskomen. Shop hieronder een sample potje of kleurstaal: 

Of ga voor één van de andere genoemde kleuren:   

BESTEL 24/7 ONLINE OF KOM LANGS! 

Bestel je favoriete verf en afwerking voor de binnenmuren, buitenmuren, badkamertegels en meer 24/7 online of kom langs in onze inspirerende conceptstore aan de Huizerweg 29 in Bussum. 

Benieuwd naar nog meer inspiratie met deze colour crush? 

LEES OOK:  


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.