LAB COLOUR CRUSH: LIMITED JADE NO. 479

In de serie LAB COLOUR CRUSH lichten we trendy LAB COLOURS uit en maken we kleurencombinaties die er goed bij passen. Deze keer is LAB COLOUR Limited Jade no. 479 aan de beurt. Groen is namelijk een belangrijke trendkleur die zich doorzet in 2024. Het is een kleur die past bij de tijdgeest, staat voor verandering én een betere toekomst. Laat je inspireren door deze prachtige kleur!

 LAB Wallpaint Limited Jade no. 479 @kimkotter @lottevanuittertLAB Wallpaint in de tint Limited Jade no. 479 (wand en plafond) @kimkotter @lottevanuittert

EEN GEVOEL VAN ONTSPANNING

Omarm de harmonieuze uitstraling van LAB COLOUR Limited Jade no. 479. Een prettig gedempte kleur groen die geassocieerd wordt met de kalmte uit de natuur. De zachte, natuurlijke tint van deze kleur nodigt uit tot ontspanning en creëert een gevoel van geborgenheid. Breng de buitenwereld naar binnen en creëer een oase van rust door deze colour crush toe te passen in je interieur.

5 MANIEREN OM LIMITED JADE NO. 479 TOE TE PASSEN OP JE MUUR

Limited Jade no. 479 past perfect bij diverse interieurstijlen en combineert moeiteloos met andere kleuren. Of je nu kiest voor een complete ruimte in de prachtige groentint, één muur of een detail: you can’t go wrong. Ontdek 5 manieren om deze colour crush toe te passen op je muur.

1. BUITEN NAAR BINNEN

Laat de kleuren van buiten doorlopen naar binnen. Maak de slaapkamer net als onderneemster Kim Kötter zacht en rustgevend en combineer de tint Limited Jade no. 479 met de delicate neutral Fluffy Cheetah no. 255.

LAB Wallpaint Limited Jade no. 479 (plafond) en Fluffy Cheetah no. 255 (wand) @kimkotter @lottevanuittert

LAB Wallpaint in de tinten Limited Jade no. 479 (plafond) en Fluffy Cheetah no. 255 (wand links).

LAB COLOURS Limited Jade no. 279 Fluffy Cheetah no. 255

2. HARMONIEUZE CONTRASTEN

Ga je liever voor contrast? Contrasterende kleuren met eenzelfde vergrijsde ondertoon geven een uitgesproken, maar harmonieus effect. Zo blijft je interieur volledig in balans. Combineer bijvoorbeeld de verfijnde colour crush Limited Jade no. 479 met het zijdezachte Nude Cashmere no. 312. Een sensuele lichtroze tint die zorgt voor geraffineerde allure. Of breng accenten aan van Tout no. 530: sprankelend bruinroze voor een chique en bohemian look of een retro design uitstraling.

LAB COLOURS Nude Cashmere no. 312, Limited Jade no. 479, Tout no. 530

3. SFEERVOLLE HOEK

Op zoek naar een knusse leeshoek? Creëer een sfeervolle en gezellige hoek met Limited Jade no. 479 als accent op een deel van de muur. De contrasterende witte muren en de zwarte accessoires brengen deze kleur helemaal tot leven. Tip: combineer het gedempte groen met cognackleurige meubels voor een sereen en prachtig geheel!

LAB Wallpaint Limited Jade no. 479 @vleugje_eefLAB Wallpaint in de tint Limited Jade no. 479 @vleugje_eef

4. DONKERE TINTEN

Grote ruimtes sfeervol inrichten kan een uitdaging zijn. Donkere tinten kunnen helpen om een gevoel van warmte en geborgenheid te creëren. Kies bijvoorbeeld voor Limited Jade no. 479 op de wanden en schouw, zoals hieronder. Combineer deze met de aardse tint Tempting Taupe no. 675 voor een rustgevende setting waar je heerlijk samen kunt komen.  

Tip: wil je de ruimte open en licht houden? Kies dan voor één donkere accentwand en combineer deze met lichtere kleuren op de overige wanden.

LAB Wallpaint Limited Jade no. 479 en Tempting Taupe no. 675

LAB Wallpaint in de tinten Limited Jade no. 479 (schouw) en Tempting Taupe no. 675 (wand) @yvettestewardinterior @hetcommunicatiemeisje
LAB COLOURS Limited Jade no. 479 en Tempting Taupe no. 675

5. UNIEKE SFEER MET VERSCHILLENDE VERFSOORTEN

Wist je dat je voor verschillende effecten kan kiezen? Van een strakke, moderne look tot een robuuste, industriële uitstraling: de mogelijkheden zijn eindeloos.

LAB Wallpaint  
Kies voor LAB Wallpaint (muurverf) voor een egaal, mat oppervlak met een goede dekking. Deze verf is gemakkelijk te reinigen en perfect voor het schilderen van wanden en plafonds. 

LAB Chalk (kalkverf) 
Met LAB Chalk kun je je creativiteit de vrije loop laten. Creëer gewolkte effecten, strepen of andere unieke patronen met deze duurzame, matte kalkverf. 

LAB Cementum (betonlook) 
Ga je liever voor wat meer structuur op de muur? Kies dan voor LAB Cementum. Creëer een rauw, levendig en sfeervol effect met deze betonlook. Bepaal zelf de exacte uitstraling voor jouw interieur met een fijn of juist grover eindresultaat.

LAB Wallpaint, LAB Chalk, LAB CementumLAB Colour crush Limited Jade no. 479 in LAB Wallpaint, LAB Chalk (kalkverf) en LAB Cementum (betonlook) (v.l.n.r.).

SHOP DE COLOUR CRUSH 

Enthousiast geworden van de tint Limited Jade no. 479? Shop dan hieronder een sample potje of kleurstaal  Of ga voor één van de andere genoemde kleuren:  

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD

Of je nu kiest voor Limited Jade no. 479 of één van de andere 175 kleuren van LAB PAINT, met jouw aankoop maak je óók de wereld een stukje mooier. De LAB PAINT FOUNDATION maakt schoon en veilig (drink)water bereikbaar voor duizenden mensen in ontwikkelingslanden. Dat gebeurt door waterinstallaties en de bijbehorende infrastructuur beschikbaar te maken. Samen maken we het verschil! 

Meer weten? Kijk op de website van de LAB PAINT FOUNDATION. 


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.