SPEEL MET KLEUR: GEEF EEN WOW-EFFECT AAN JE HUIS

Het toevoegen van kleur aan je interieur kan best spannend zijn. Ga je voor helder paars, zonnig geel of zoet pastel? Of heeft de ruimte toch misschien een vleugje goud, warmrood of hemelsblauw nodig? Geef de hele kamer een kleurrijke metamorfose of probeer eerst je favoriete tint uit op een paneel, in een vlak of - waarom niet - op het plafond! Laat je inspireren door het interieur van Studio 22, ondernemer Doortje Kruisheer van Yup in de boom, Nancy Faber van The Home Style Club en Lotte van lotsofstyle.nl. Zij gingen voor kleur, en hoe!

EEN KLEURRIJKE REIS

SPEELS & STIJLVOL

@studio22.haarlem LAB Chalk Terra Pink no. 102 LAB Wallpaint Gracious Blue no. 792

LAB Chalk (kalkverf) in de tint Terra Pink no. 102 en LAB Wallpaint in de tint Gracious Blue no. 792 @studio22.haarlem

Voor iedereen die het liefst iedere muur roze verft, maar rekening moet houden met de smaak van andere huisgenoten: laat je inspireren door Studio 22. Het vergrijsde oudroze van de tint Terra Pink no. 102 vormt een warme achtergrond voor het chique, vergrijsde koninklijke blauw van Gracious Blue no. 792. Een combinatie die iedereen mooi vindt en die moeiteloos matcht. Pas op subtiele wijze diverse kleurschakeringen toe door de muur te schilderen met LAB Chalk (kalkverf). Door voor een gewolkt, wildverband (kriskras) of streperig effect te gaan, ontstaat er een uniek resultaat. Voeg extra diepte toe in je interieur door een organisch gevormd paneel te schilderen in een uitgesproken kleur. 

Terra Pink no. 102 heeft een lichte aardse ondertoon en is volwassen en speels tegelijk. De tint brengt de warme kant van het koele, zelfverzekerde Gracious Blue no. 792 naar boven.

ZINDEREND KOEL

@sofiedekruijff @onshaarlemsehuisje LAB Wallpaint Arabic Desert no. 710 en Nordic Lake no. 747 (plafond)

LAB Wallpaint in de tinten Arabic Desert no. 710 (wand) en Nordic Lake no. 747 (plafond) @_nancyfaber @sofiedekruijff

Wie zegt dat kleur alleen op de muur kan? Maak van de ruimte een prachtig samenspel van warm en koel met de zinderende zandsteenkleur Arabic Desert no. 710 op de muur en het verkwikkende koele blauw van Nordic Lake no. 747 tegen het plafond. Een combinatie van rust, warmte én koele verleiding. Met met een heldere kleur op het plafond en geef je interieur een frisse look en lijkt de ruimte hoger en groter. Alsof je een toverstaf in plaats van een verfkwast hebt gebruikt. 

NATURAL BOHO CHIC

@lotsofstyle.nl LAB Wallpaint Ibiza Rush no. 966 LAB Binnenlak Golden Leaf no. 752

LAB Wallpaint in de tint Ibiza Rush no. 966 en LAB Binnenlak in de tint Golden Leaf no. 752 (links). LAB Chalk (kalkverf) in de tint Ibiza Rush no. 966 (rechts) @lotsofstyle.nl

Geen wit, maar liever ook geen heldere kleuren op de muren? Kies voor natural boho chic en het goudbruin van een lage zon op een verkleurend bladerdek. Deze combinatie van Ibiza Rush no. 966, dé kleur van het jaar 2024, met Golden Leaf no. 752 neemt je mee op een trip naar gouden zandstranden, zwierige boho jurken en warme mediterrane nachten. En de verrassing zit 'm in kleurrijke accessoires en meubels.

WARM, KLEURRIJK & CHIC

@thuisbijdoor LAB Wallpaint LAB Binnenlak Hunter no. 192 LAB Binnenlak Medina no. 573 LAB Wallpaint Teddy no. 518

LAB Wallpaint en LAB Binnenlak in de tint Hunter no. 192. LAB Binnenlak in de tint Medina no. 573. LAB Wallpaint in de tint Teddy no. 518 @thuisbijdoor

Chic, zelfverzekerd en warm. Deze oogstrelende combinatie van het opvallende geelbruine Hunter no. 192 met het heldere blauw van Medina no. 573 vormt een adembenemend decor. De blauwe kleur zorgt voor een gastvrij welkom en maakt de ruimte fris en levendig. Een prachtig geheel met de gele tonen in Hunter no. 192. De tint Teddy no. 518 op het plafond zorgt voor een aaibaar en warm geheel.

De diepe, groene kleur van Hunter no. 192 geeft het interieur een stoere look en benadrukt tegelijkertijd de sierlijsten, waardoor het huis zijn statige, klassieke uitstraling behoudt. De knakleur aan de binnenkant van de inbouwkast is een vrolijke verrassing.

WARME OMHELZING

@een.huisje.in.dordt @lottevanuittert LAB Wallpaint Merlot Mania no. 123

LAB Wallpaint in de tint Merlot Mania no. 123 @een.huisje.in.dordt @lottevanuittert

Speciaal voor de fijnproevers en liefhebbers van een modern klassiek interieur: kies voor het rijke, weelderige en krachtige Merlot Mania no. 123 en maak een chic statement. Deze donkere, klassieke wijnkleur met diverse grijze tonen en een vleugje blauw is oogstrelend en omhult iedere ruimte in een warme omhelzing. Het perfecte toneel voor lekker lang tafelen en tot in de late uurtjes bijkletsen. De ideale tint als smaakmaker in de eetkamer!

POWERFUL STATEMENT

@nickhof_ LAB Wallpaint Monaco Moon no. 181 LAB Binnenlak Hunter no. 192

LAB Wallpaint in de tint Monaco Moon no. 181 en LAB Binnenlak in de tint Hunter no. 192 @nickhof_

Krachtig, zelfverzekerd en ideaal voor de slaapkamer: deze combinatie van Monaco Moon no. 181 tegen de muur en Hunter no. 192 op de kast. Het donkere blauw met veel zwart en een nuance groen vormt een mooi contrast met de warme mosterdtint. Door het toepassen van de diepe tint Monaco Moon no. 181 op het schuine dak boven het bed ontstaat een geborgen gevoel en een slaapkamer om in weg te dromen. 

SWEET DREAMS

LAB Wallpaint Orange Barista no. 117 @thuisbylaura @lottevanuittert

LAB Wallpaint in de tint Orange Barista no. 117 @thuisbylaura @lottevanuittert

Het bewijs dat de oranjetrend ook heel goed in de slaapkamer kan worden toegepast. Met Orange Barista no. 117 zijn je dromen zoet en zacht. Deze verfijnde oranjetint bewijst dat de juiste hoeveelheid rood en geel een harmonieus evenwicht vormen in iedere ruimte. Een subtiele tint voor een warm effect in de slaapkamer. Mooie dromen naar zonnige oorden met rustgevende nuances.

MAGISCH EN KLASSIEK

@noordenzoet LAB Wallpaint Purple Palace no. 301 Mushroom no. 287

LAB Wallpaint in de tinten Purple Palace no. 301 en Mushroom no. 287 @noordenzoet_interieuradvies

Het magische, klassieke en vergrijsde violet Purple Palace no. 301 staat symbool voor luxe en ambitie, maar ook voor wijsheid, waardigheid, onafhankelijkheid, creativiteit en mysterie. Geef je muur een mooi accent door een vlak te schilderen op muur en elementen als een wandplank daarin mee te nemen. Samen met de mooie neutral Mushroom no. 287 creëer je de perfecte sfeer voor een veelzijdig interieur. De warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème geeft rust en balans.

KLEUREN COMBINEREN

@house_of_restyling LAB Wallpaint Terra Pink no. 102 Hunter no. 192

LAB Wallpaint in de tinten Terra Pink no. 102 en Hunter no. 192 @house_of_restyling

Geef je ruimte karakter door twee kleuren te combineren. De doeltreffende kleurtint Hunter no. 192 geeft extra zekerheid aan het speelse oudroze Terra Pink no. 102. Warm en stijlvol. Speels en opvallend. Een combinatie die de zintuigen streelt. Zeker weten.

FIND YOUR MATCH

Benieuwd hoe je de juiste match vindt voor jouw project of ruimte? Met de LAB Sample potjes test je heel gemakkelijk iedere verfkleur op het gewenste oppervlak. Kies of combineer, want er zijn maar liefst 176 LAB COLOURS beschikbaar die je meenemen op reis naar koele winterse landschappen en zachte zonnige stranden, van zoete pastelkleuren tot heldere statement tinten. 

Probeer en test de kleuren direct bij jou thuis op de muur of op een vel papier en kijk hoe de tint bij jou thuis uitpakt. Naast de LAB Sample potjes zijn er ook grote LAB Kleurstalen van 20x20 cm. Zo zie je in één oogopslag of de kleur de juiste kleur is voor de muur, een paneel, het plafond of de kast!

CHOOSE YOUR COLOUR

Liever een handig overzicht van álle 176 LAB COLOURS? De LAB Colourcard is een handig overzicht van de hele LAB COLOUR COLLECTION. De kleur komt exact overeen met de verf die je koopt, want de colourcard is geverfd met LAB Wallpaint en bevat de karakteristieke verfstrepen. Lees hier hoe je de LAB Colourcard gebruikt, want de opbouw is misschien net iets anders dan je gewend bent. Zo staan de wittinten bovenaan elke rij in plaats van allemaal bij elkaar. Juist om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

PAINT YOUR HOUSE, COLOUR THE WORLD

Kun je niet wachten om voor kleur te kiezen in je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of atelier? Bestel je producten 24/7 online en ga direct aan de slag. Wil je persoonlijk advies of nóg meer inspiratie? Kom dan langs in onze inspirerende VESTINGH CONCEPTSTORE, waar je binnentreedt in een kleurrijk walhalla en je je mee kunt laten voeren op ontdekkingstocht langs alle inspirerende tinten met tot de verbeelding sprekende namen. Onze interieurprofessionals staan voor je klaar in de conceptstore aan de Huizerweg 29 in Bussum.


Laat een reactie achter

Bericht moet goedgekeurd worden voordat het wordt gepubliceerd.