HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 1, 15 JANUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de langverwachte openingsaflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 15 januari 2024, kregen we een fascinerende inkijk in het leven van Sigrid en Chris uit Nijkerkerveen. Het verhaal van Sigrid, die al zestien jaar in een onafgemaakt huis woont, raakte de harten van vele kijkers. De eeuwigdurende verbouwing zorgden ervoor dat de kinderen zich al jaren schamen en dat heeft een gigantisch effect op hun huwelijk. Haar angst voor escalatie in de relatie met haar man, Chris, en de hoop op een oplossing via het programma, maakte dit een bijzonder emotionele aflevering.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van Sigrid en Chris.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Een frisse start met LAB PAINT in LAB COLOURS

Deze aflevering van "Help, Mijn Man Is Klusser!" laat zien hoe kleur niet alleen de esthetiek van een ruimte kan transformeren, maar ook de sfeer en het gevoel kan beïnvloeden. LAB PAINT in LAB COLOURS brengt een frisse start in het huis van Sigrid en Chris. De combinatie van de neutrale Full White no. 253, levendige Straw no. 209 met de rustgevende Smoking Grass no. 23 creëert een slaapkamer die zowel ontspant als energie geeft. De badkamer, in Storm no. 224 en Black Clay no. 40, wordt een modern toevluchtsoord dat een gevoel van luxe en rust uitstraalt.

Kleurvlakken Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Slaapkamer

Het zuivere wit van Full White no. 253 is toegepast op al het houtwerk, plafond, kozijnen en deuren in de slaapkamer. Deze kleur fungeert als een canvas, reflecteert daglicht prachtig en brengt helderheid in de ruimte. Het dient als een frisse tegenhanger voor de andere kleuren in de kamer. De wanden aan de raamzijde en bedzijde, inclusief de radiator, zijn geschilderd in Smoking Grass no. 23. Deze sterk gedempte groen met grijze ondertonen, roept de rust van de natuur op en biedt een kalmerende achtergrond. Het versterkt het gevoel van ontspanning in de slaapkamer en werkt uitstekend samen met natuurlijke lichtinval en houten meubelstukken.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

De lambrisering achter het bed en bij de entree is uitgevoerd in Straw no. 209. Deze warme mix van oker- en mosterdgeel stimuleert vrolijkheid en energie, en zorgt voor een speelse interactie met de meer ingetogen tonen in de kamer. De keuze om de lambrisering in twee verschillende kleuren uit te voeren, met Smoking Grass no. 23 boven en Straw no. 209 onder, is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan een groter gevoel van ruimtelijkheid en kan de perceptie van de kamerhoogte beïnvloeden. De donkerdere kleur bovenaan trekt het oog omhoog, terwijl de lichtere kleur onderaan de ruimte groter en luchtiger laat aanvoelen.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS
Badkamer

In de badkamer hebben de muren en het plafond de kleur Storm no. 224 gekregen, een vergrijsde blauwtint die doet denken aan de spannende momenten voor een storm. Deze stoere blauwtint voegt een dramatisch en tegelijkertijd kalmerend element toe aan de badkamer, waardoor een unieke, sfeervolle ruimte ontstaat. Het houtwerk, waaronder de raamkozijnen deur en een op maat gemaakte plank in de slaapkamer zijn uitgevoerd in Black Clay no. 40. Deze geconcentreerde antracietkleur oogt op het eerste gezicht bijna zwart, maar biedt een zachtere, natuurlijkere uitstraling. Het is een elegante en chique keuze die prachtig combineert met natuurlijke materialen en kleurtinten, en zorgt voor een verfijnde afwerking.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

De kracht van kleur en een nieuw begin

De eerste aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!" is een hartverwarmend verhaal van transformatie en hoop. De aflevering toont niet alleen de kracht van kleur, maar ook de emotionele opluchting van Sigrid op een nieuw begin. Dankzij het vakmanschap van John Williams en zijn team, in combinatie met de krachtige LAB PAINT in LAB COLOURS, krijgt het huis van Sigrid en Chris niet alleen een nieuwe look, maar krijgen ze ook een nieuwe start. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 1, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Kleuren uitproberen?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.