VTWONEN BINNENKIJKEN DEC 2023: KLEUR IN EEN OUDE STADSVILLA

In de Vtwonen Binnenkijken van december 2023 zijn huizen vol kleur te bezichtigen, zoals de oude stadsvilla van Marleen van de Laar en Jean-Paul Urlings. Een woonsmaak met een mix van modern, design en vintage, waar het kleurrijke glas in lood en de originele schouwen als uitgangspunt zijn gebruikt voor kleur in het interieur.

Vtwonen Binnenkijker LAB ARCHIVE COLOUR Cardamom Skin no. 36

LAB Wallpaint in de tint Cardamom Skin no. 36 van de LAB ARCHIVE COLOUR collectie.

Marleen: "Voor de kinderkamers werden de tegels op de schouwen het vertrekpunt. In beide kamers hebben de tegels een ander motief, maar ze zijn allemaal bordeauxrood. Dat combineert verrassend goed met lilablauw en geelgroen."

Kalmte en verfijning in de slaapkamer

Cardamom Skin no. 36 is een zachte, warme beige tint die, afhankelijk van de belichting en omgeving, kan neigen naar subtiele groene of gouden nuances. Deze kleur, geïnspireerd door de natuurlijke tinten van de kardemom specerij, brengt een gevoel van kalmte en verfijning teweeg. Zijn veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor een ontspannende en stijlvolle ruimte. 

Cardamom Skin no. 36 behoort tot onze LAB ARCHIVE COLOURS, een selectie van tinten uit onze eerdere collecties. Hoewel de 40 ml sample potjes en kleurstalen niet meer beschikbaar zijn, kun je deze tint nog steeds proberen door LAB Wallpaint in een volume van 250 ml te bestellen.

Vtwonen Binnenkijken LAB Wallpaint Powder Blush no. 132

LAB Wallpaint in de tint Powder Blush no. 132
Productie door Coco Features en Fotografie door Anne den Haan.

Een poederige, vergrijsde kleurtint met een zachte blos

LAB COLOUR Powder Blush no. 132 is een poederige, vergrijsde kleurtint. Een zachte blos die zowel met koele tonen als warmere kleuren te combineren is. In de slaapkamer komt deze mooi samen met de bordeaux rode tegels van de originele schouw. Powder Blush no. 132 gaat ook mooi samen met het blauw van Gracious Blue no. 792 of een paars, zoals Purple Palace no. 301.

Cardamom Skin no. 36 Powder Blush no. 132

LAB ARCHIVE COLOUR Cardamom Skin no. 36 en LAB COLOUR Powder Blush no. 132

LAB COLOURS MAKE IT HAPPEN | TRY IT OUT

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.