VINTAGE DESIGN MET LAB COLOURS GESPOT IN VTWONEN NO. 11 2023

In de Vtwonen no. 11 2023 bewonderen we het karakteristieke interieur van Mariella Kallenberg en Ewoudt Boonstra, waar ze hun nieuwbouw woning omtoverde tot een ruimte die we kennen uit een sfeervol, oud huis. In de stijl van Mariella en Ewoudt licht de Vtwonen een moodboard uit met LAB COLOURS in de tint Intensive Moss no. 76Silent Cinnamon no. 25 en Exciting Night no. 96 en LAB ARCHIVE COLOURS in de tint Cardamom Skin no. 36 en Yellow Root no. 30, ter inspiratie voor een "vintage design" woonstijl.

Kijk binnen bij de "oldschool nieuwbouw" waar Mariella en Ewoudt de woonstijl "vintage design" hebben toegepast en ontdek hoe zij door design en aardse kleuren zorgen voor warmte én karakter.

VTWonen no. 11 2023 Woonstijl vintage design met LAB COLOURSStyling door Mariella Kallenberg en fotografie door René Mesman.

PAINT IT LAB

De LAB COLOUR COLLECTION bestaat uit 176 unieke kleurtinten. Maar ook de LAB COLOURS die uit deze collectie zijn gegaan, kun je nog steeds bestellen als LAB ARCHIVE COLOURS! Met uitzondering van kleurstalen en sample potjes zijn deze LAB ARCHIVE COLOURS in alle varianten en specials beschikbaar.

LAB COLOURS MAKE IT HAPPEN | TRY IT OUT

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.
Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.