TRENDKLEUR ROYAL MAUVE NO. 637 GESPOT IN LIBELLE NR. 26-2023

In de editie van Libelle, nr. 26-2023, is een opvallende trend gespot: "Maak je huis mooi met mauve." Deze veelzijdige tint, die een vleugje paars, oudroze en grijs combineert, kan zowel als basiskleur als accent worden toegepast in je interieur. Met Royal Mauve no. 637 kun je eenvoudig een statement maken. Mauve heeft de kracht om een sfeervolle, harmonieuze en eigentijdse uitstraling aan je interieur te geven. Of je nu een volledige muur in een mauve tint wilt schilderen of het wilt gebruiken als accentkleur, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Benieuwd hoe je deze trend kunt toepassen in jouw interieur? Lees dan snel verder en ontdek hoe je een warm en gezellig interieur kunt creëren met behulp van de koninklijke, lichte auberginepaars: Royal Mauve no. 637, één van de 176 unieke LAB COLOURS.

 

Laat je inspireren door de trendkleur Royal Mauve no. 637 en ontdek hoe je met deze koninklijke, lichte auberginepaars jouw interieur kunt transformeren.

1. Mauve als basiskleur

Overweeg om Royal Mauve no. 637 op een prominente muur in je interieur te gebruiken. Deze kleur kan een gevoel van geborgenheid creëren, vooral in ruimtes met voldoende lichtinval. Combineer deze mauve met lichte designmeubels en zoek het contrast op in sfeer en stijl. Versterk het royale gevoel en voeg gouden of messing accenten toe.

Trendkleur Royal Mauve no. 637 gespot in Libelle nr. 26-2023

2. Ton-sur-ton

Wil je een serene en harmonieuze uitstraling creëren? Gebruik dan verschillende tinten mauve in je interieur. Combineer Royal Mauve no. 637 met andere schakeringen binnen dezelfde kleurenfamilie. Denk bijvoorbeeld aan de tinten Pink Champagne no. 98 of Purple Palace no. 301 en speel met lichtere en donkerdere mauve varianten. Of kies voor LAB Chalk (kalkverf) om diepte en textuur toe te voegen aan je interieur.

Trendkleur Royal Mauve no. 637 gespot in Libelle nr. 26-2023

3. Combineren met andere kleuren

Royal Mauve no. 637 is een veelzijdige kleur die goed samengaat met andere kleuren. Probeer mauve te combineren met tinten zoals zachtroze, grijs, wit en pastelkleuren voor een harmonieus geheel. Denk bijvoorbeeld aan de tinten Beau Belle no. 898, In Between no. 672 of Frosted Sand no. 374. Durf ook eens te experimenteren met contrasterende kleuren, zoals de diepblauw, dramatische en sprankelende kleurtint Sparkling Sapphire no. 810 of de warme Masala Chai no. 31, om een levendigere uitstraling te creëren.

Trendkleur Royal Mauve no. 637 gespot in Libelle nr. 26-2023

4. Subtiele accenten

Wil je liever voorzichtig beginnen met het integreren van mauve in je interieur? Voeg dan subtiele accenten toe, zoals kussens, plaids, vazen of kaarsen in een mauve tint. Je kunt er eveneens voor kiezen om bijvoorbeeld een vaas of kandelaar te schilderen in de tint Royal Mauve no. 637. Deze kleine details kunnen al een groot verschil maken en je interieur een stijlvolle en eigentijdse uitstraling geven.

Trendkleur Royal Mauve no. 637 gespot in Libelle nr. 26-2023

De styling in deze productie is door Moniek Visser uitgevoerd en Stan Koolen is verantwoordelijk voor de fotografie.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of de complete kleurenwaaier.