RUIMTES OM BIJ WEG TE DROMEN MET GROEN IN DE HOOFDROL

In vtwonen no. 3 is in maar liefst twee producties duurzame verf van LAB PAINT gebruikt. Van een dromerige slaapkamer tot een fijn thuiskantoor. Deze LAB COLOURS zie je terug.

Publicatie LAB PAINT in vtwonen 03 2022Links: LAB Chalk (kalkverf) in de LAB ARCHIVE COLOUR Dancing Leaves no. 89. Rechts: LAB Chalk in de tint Mushroom no. 287.

In deze productie van vtwonen is onder meer een slaapkamer gestyled. Stylist Kim van Rossenberg creëerde een knusse, moody sfeer met een diepe groene tint op de muren. Om het natuurlijke effect te versterken, is Dancing Leaves no. 89 hier toegepast in LAB Chalk (kalkverf). Omdat zowel de muur achter het bed als de zijwand is meegenomen en groen bijvoorbeeld ook in de gordijnen terugkomt, ontstaat er balans en eenheid in de slaapkamer.

LAB PAINT in vtwonen 03 2022LAB Chalk (kalkverf) in de tint Mushroom no. 287. Kleurstalen in LAB COLOURS Dancing Leaves no. 89, Mushroom no. 287 en Charcoal no. 133.

In de home office is gekozen voor LAB Chalk (kalkverf) in de tint Mushroom no. 287. De rustige, natuurlijke sfeer die deze LAB COLOUR geeft, zorgt ervoor dat hij past in een veelzijdig interieur. Hier is de kleur gecombineerd met een lichte betonlook vloer. Het donkere hout voegt extra warmte toe en maakt het plaatje compleet.

LAB PAINT in vtwonen 03 2022 - LAB Chalk in Soft Fern no. 314LAB Chalk (kalkverf) in de tint Soft Fern no. 314.

Houd je van een industrieel interieur? 'Stoer metaal en warm hout zijn een ijzersterk duo', kun je lezen in vtwonen. Door de kleurschakeringen van LAB Chalk (kalkverf) in de tint Soft Fern no. 314 wordt het geheel precies genoeg verzacht. 

De foto's in deze productie van vtwonen zijn gemaakt door Sjoerd Eickmans.