RUIM AANDACHT VOOR KLEUR IN VERFGIDS VAN ARIADNE AT HOME

Een ode aan kleur. Dát is de VERFgids die Ariadne at Home uitbrengt in het voorjaar van 2022. In dit collectors item komen Vestingh en LAB PAINT in meerdere inspirerende reportages terug.

Publicatie LAB PAINT in Ariadne at Home

De kinderkamer is een goede plek om te leren durven experimenteren met kleur. Want kinderen staan daar zeker voor open! Let er wel op dat ze ook extra gevoelig zijn voor kleur en neem de tips van Ariadne at Home ter harte. Op deze pagina zien we linksboven een babykamer met LAB Wallpaint en LAB Binnenlak in Terracotta Warrior no. 42. Linksonder een wand én kast met een lambrisering in Racing Riksja no. 54. Op de kast wordt deze diepe geel gecombineerd met Sensational Sand no. 290 en op de wand met Full White no. 253. Rechts een kinderkamer met een gegolfde lambrisering in Terra Pink no. 102

Publicatie LAB PAINT in Ariadne at Home

Stylist Myla Griese, verantwoordelijk voor bovenstaande productie, ging met LAB Rubigo aan de slag en beschrijft de werkwijze in een handig stappenplan. Ze maakte een prachtige schouw met deze roestverf. Niet van echt te onderscheiden!

Publicatie LAB PAINT in Ariadne at Home

Ariadne at Home inspireert in de verfspecial ook met roze badkamers. Op pagina 129 staat LAB Badkamercoating in de kleur Diamand Dust no. 232. Deze coating is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Een hele fijne oplossing voor wie liever geen tegels wil in de badkamer. LAB Badkamercoating is verkrijgbaar in alle LAB COLOURS én in een transparante variant. 

Publicatie LAB PAINT in Ariadne at Home

LAB PAINT-founder Robert Schellekens zien we eveneens nog even terug in de redactionele kolommen en wordt, samen met formulemanager en stylist Marlies ter Beek geciteerd in de reportage SOS Eerste hulp bij schilderen. "Witte muren zijn uit. Mensen durven steeds meer voor kleur te kiezen. En het is niet gek meer om je plafonds en kozijnen mee te nemen in het kleurenpalet", aldus Marlies. Op de vraag wat je beter kunt vermijden tijdens je project antwoordt Robert: "Schilderen in de avonduren. Even snel verven bij slecht licht is geen goed idee. Neem de tijd."