PODCAST | PAINT YOUR HOUSE - COLOR YOU'RE WORLD BY ALEXANDRA VAN @BRANDKARMA_ACADEMY

Meer weten over het ontstaan van Vestingh Paint • Craft • Lifestyle, VESTINGH en LAB ECO PAINT, onze foundation en over founder Robert?! Beluister deze podcast met Robert aan het woord.

Met interviewer Alexandra Calmero van @brandkarma_academy:

"Interieur Stylist Marie Gon nomineerde Robert Schellekens van de Vestingh Paint and Craft. Ik interviewde deze kleurrijke en maatschappelijk betrokken Businessman in zijn prachtige gerenoveerde huis in Amersfoort.
Robert geeft ons een inkijkje in het proces van het toepassen van kleur en verf in onze leef en werkomgeving. Ook vertelt hij hoe verf wordt gemaakt en wat daar allemaal bij komt kijken. Veel meer dan je in eerste instantie denkt. Het is een proces van trendwatching, creatie en innoveren met de klant als centraal vertrekpunt.
Hij deelt vanuit zijn eigen learnings wat de do's and don'ts zijn van branding van ondernemerschap zijn. Een mooi gesprek met een veelzijdige Familyman die zowel creatief als innovatief, commercieel maar vooral ook heel sociaal betrokken is. Robert is de founder van de LAB PAINT Foundation #paintforwater en het label LAB ECO PAINT.
Laat je verwonderen door deze sympathieke en gedreven ondernemer."

Beluister de podcast hier.