LAB COLOURS GESPOT IN LIBELLE LIVING FEBRUARI 2023: THUIS BIJ INTERIEURONTWERPER EN CO-FOUNDER BOU LIVING, SUZANNE BOUHUIJZEN

De woning van interieurontwerpster en co-founder BOU Living: Suzanne Bouhuijzen, is geschilderd met LAB PAINT in LAB COLOURS en gespot in de Libelle Living, jaargang 20 en editie 3 van februari 2023. Haar interieur is een mix van verschillende stijlen. De strakke vloer en wanden combineerde ze met ronde vormen en paste o.a. LAB Chalk (kalkverf) toe in de tint Scented Cumin no. 34 op de wand achter haar bank. "Kalkverf vind ik prachtig." - Aldus: Suzanne Bouhuijzen.

De zachte en matte afwerking van LAB Chalk zorgt voor een subtiele textuur en diepte, waardoor Scented Cumin no. 34 nog meer tot leven komt. Een rijke tint die is afgekeken van de kleur van gemalen komijn. De puur gele basis van Scented Cumin no. 34 is aangevuld met zwart tot een interessante kleur die makkelijk overeen te stemmen is met tal van tinten. Kies voor een ton-sur-ton kleurenpalet met bijvoorbeeld Oriental Ecru no. 434 of ga voor een frisse combinatie met Nude Cashmere no. 312.

Achter de eettafel is LAB Wallpaint de tint Mushroom no. 287 toegepast. LAB Wallpaint staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid, waardoor Mushroom no. 287 jarenlang mooi zal blijven. Mushroom no. 287 is een warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème. Voor een rustige, natuurlijke sfeer die past in een veelzijdig interieur. Schilder je de muren met Mushroom no. 287? Dan is Frosted Sand no. 374 de perfecte kleur voor op je plafond.

De subtiele tint Dead Salmon no. 28 van Farrow & Ball met zijn warme en gedempte roze ondertonen, gecombineerd met een vleugje grijs en bruin is in de keuken toegepast. Dead Salmon no. 28 heeft een magische kwaliteit omdat iedereen het anders ziet. Deze diep zalmroze creëert de meest subtiele en serene omgevingen die geschikt zijn als bijvoorbeeld achtergrond in eetkamers met kaarslicht.

Brown Wood no. 222 van LAB PAINT is een prachtige en warme bruine tint die karakter en diepte vastlegt in dit doorkijkje naar de woonkamer. Brown Wood no. 222 is een zachte, warme zandtint met tonen van oud, vergrijsd hout. Deze lichte bruin gaat goed samen met donkere bruinsoorten die je terugvindt in walnotenhout. Verzacht Brown Wood no. 222 met een tedere basis van Soft Pillow no. 264 en leg klemtonen met Peppery Black no. 71.

Tot slot zie je hier de veelzijdige LAB COLOURS Mushroom no. 287 en Brown Wood no. 222 in de slaapkamer van Guus, waar ze zorgen voor een warme en sfeervolle ambiance. Mushroom no. 287 brengt een rustgevende en tijdloze uitstraling in de slaapkamer, terwijl de Brown Wood no. 222 een rijke en diepe kleur toevoegt. Brown Wood no. 222 is alsmede toegepast in de masterbedroom. Beide tinten van LAB PAINT zijn zorgvuldig gekozen om de ruimtes een stijlvolle en elegante look te geven.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.