KLEURRIJKE METAMORFOSES IN LIBELLE

Een kleurrijke metamorfose van een slaapkamer, keuken, woonkamer en eetkamer. Stylist Moniek Visser laat in Libelle 1-2023 zien welke sfeer je met kleur kunt toevoegen. Fotograaf Marjon Hoogervorst brengt het in beeld. 

LAB PAINT Masala Chai

De slaapkamer krijgt een make-over in Masala Chai no. 31Deze romige en volle, maar neutrale tint omarmt de slaapkamer. Absoluut warm, want er is in overvloed rood toegevoegd aan de lichtgele basis.

LAB PAINT

Voor de keuken koos Moniek Asian Sunrise no. 978Een zachte neutral waar met geel de zon in opkomt. Asian Sunrise no. 978 is als de dageraad onder de geeltinten en een goede keuze voor kamers op het noorden en oosten. Hier prachtig gecombineerd met roze.

LAB PAINT

Een interessante, zachte blauw met een wat groene weerschijn. Frozen Cocktail no. 27 is toegepast op de wand en het plafond, maar ook de luiken en de radiatorombouw werden in deze ijzige tint meegenomen.

LAB PAINT

Zoet maar toch verfrissend, net als het zomerse drankje. Summer Punch no. 902 is een vrolijke, heldere roze met een vergulde twist die deze eetkamer positieve energie geeft. En ook hier is het plafond mee geschilderd met de wanden!