EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 47, 20 APRIL 2021. METAMORFOSE: VAN EENVOUDIGE WOONKAMER NAAR KLEURRIJKE ZITPLEK MET LAB COLOURS SOFT FERN NO. 314 EN SMOKING GRASS NO. 23 IN DE HOOFDROL

In aflevering 46 + 47 (19 en 20 april 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Jasper samen met klusser Patrick bij Meerlin en haar zoon Isaiah aan de slag in hun woonkamer. Meerlin was opzoek naar meer kleur, sfeer en opbergruimte. Echter had ze zelf geen idee hoe ze dat moest aanpakken. Hun appartement was al vier jaar hetzelfde en de woonkamer een doorn in het oog. Gelukkig wisten Jasper en Patrick hier wel raad mee.

Patrick schilderde de muren in twee verschillende soorten groentinten, op het grootste deel van de wanden kwam LAB ECO Wallpaint in de tint Soft Fern no. 314 en daarnaast schilderde hij een wand in de tint Smoking Grass no. 23. Tevens is hij aan de slag gegaan met het maken van een multifunctionele kast met opbergruimte, een decoratief deel en zitgedeelte. Deze kast schilderde hij met LAB Duurzame Primer en LAB Duurzame Houtlak in dezelfde tint als de muur, namelijk: Soft Fern no. 314.

Tot slot maakte Patrick nog een speelse radiatorombouw en ging Jasper aan de slag met drie canvasdoeken. Deze beschilderde Jasper met LAB PAINT sample potjes in de tinten Smoking Grass no. 23, Forrest Green no. 277, Yellow Root no. 30 en Pure Black no. 50. De strepen heeft hij laten overlopen zodat het een geheel wordt aan de muur. De kleuren die hij op de canvasdoeken heeft toegepast komen tevens terug in de accessoires in de rest van de woonkamer.

Lees hier het volledige artikel "Metamorfose: Van eenvoudige woonkamer naar kleurrijke zitplek" of bekijk hier aflevering 46 + 47 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda