HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 9, 10 APRIL 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de negende aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. Echter ging het er dit keer anders aan toe dan normaal. Het was niet de man des huizes die hulp nodig had, maar een zoon, de 26-jarige Mark uit Bergen op Zoom.

Presentator John Williams komt vaak het probleem tegen van mensen die zonder enige ervaring met klussen aan een verbouwing beginnen. Zo ook de 26-jarige Mark uit Bergen op Zoom, die twee jaar geleden vol trots zijn eerste huis kocht en van plan was om het helemaal te renoveren, maar met een beperkt budget. Hij besloot om de renovatie zelf aan te pakken, in de hoop geld te besparen. Het slopen ging nog wel goed, maar tijdens de wederopbouw liep hij tegen problemen aan. Het huis werd onbewoonbaar.

Zijn moeder Els en tweelingbroer Rik maakten zich zorgen en schakelde hulp in van John Williams en de klussers uit zijn team van Help, mijn man is klusser!

De wand vanaf de hoek waar het behang eindigt, tot aan het tv meubel is geschilderd in de tint Arabic Desert no. 710. Zinderende zandsteenkleur. Arabic Desert no. 710 straalt warmte en een oase van rust uit. Prachtig als je de sfeer van Marrakech ook thuis wil ervaren. Versterk het effect door deze kleur uit te voeren in LAB Cementum. Maak het Arabische plaatje compleet met Nigiri no. 286 en Limited Jade no. 479.

Achter het tv meubel, alsmede al het houtwerk en het plafond is geschilderd in de tint White Wood no. 201White Wood no. 201 is een subtiele natureltint. Deze wit met een vleugje grijs creëert een lichte basis met een rustgevend effect. Prachtig in combinatie met hout! Verenig met andere lichte grijstinten zoals Mineral Chic no. 728 en Stone no. 28 voor een serene Scandinavische stijl.
Pure Black no. 50 is op de vakkenkast en haard toegepast. Het puurste zwart. Zonder handreikingen naar andere kleuren staat Pure Black no. 50 helemaal op zichzelf. Daardoor kan deze sterke keuze een opvallende focus óf juist een betrouwbare verbinder zijn. Met Pure Black no. 50 vergroot je het contrast in je interieur. Het is een mooi accent in combinatie met bijna elke kleurtint en misstaat zeker ook niet op je kozijnen binnen- of buitenshuis.
Hier is het dessin Wallpower Favourites 309042 van Eijffinger toegepast. Met zijn eigentijdse ontwerp voegt dit behang een boeiend en dynamisch effect toe aan ruimte. Het behang van Eijfinger is eveneens beschikbaar via Vestingh Paint • Craft • Lifestyle. Een behangstaal bestellen? Dit kan voor slechts 4 euro in onze conceptstore of stuur een e-mail naar support@vestingh.nl.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.