HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 7, 27 MAART 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de zevende aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team waren dit keer bij Robbert en Jacqueline in het dorpje Posterholt in Noord-Limburg.

Blog Banner - Help, mijn man is klusser! Aflevering 7

Twee jaar geleden kochten Robbert en Jacqueline een klushuis in het dorpje Posterholt in Noord-Limburg. Het stel zag zichzelf hier al helemaal wonen en dachten hun droomhuis gevonden te hebben. Het was een woning waar nog het nodige aan moest gebeuren. Robbert begon vol enthousiasme aan de klus en haalde de hele bovenverdieping leeg. Echter begonnen daar de problemen: het stel kreeg te maken met een enorme lekkage, waardoor het gehele dak vervangen moest worden. Dit was zo duur dat er geen geld meer over was om verder te verbouwen.

John Williams en de klussers uit zijn team van “Help, mijn man is klusser!” gingen naar Posterholt om Robbert en Jacqueline te helpen hun droomhuis af te maken.

De gehele kap, exclusief de balken, is geschilderd met LAB Wallpaint in de tint Silence no. 107. Silence no. 107 fluistert het blauw van de oneindige lucht en het groen van de ontluikende natuur. Heel zachtjes… Een prachtige, verstilde kleurtint die een eventueel gebrek aan licht minder doet opvallen. Trek Silence no. 107 verder naar het groen met Zen Garden no. 680.

LAB Binnenlak Night Sky no. 101

De tussendeur, balken en het raamkozijn zijn geschilderd met LAB Binnenlak in de tint Night Sky no. 101. Donker nachtgrijs met een neutrale ondertoon. Night Sky no. 101 is een diepe kleurtint waarmee je een breed gebaar kunt maken óf juist een mooi accent legt. Zoek je een zwart accent maar is Pure Black no. 50 te hard? Dan is de off-black Night Sky no. 101 een goed alternatief.

LAB Wallpaint in de tint Night Blue no. 273 (zijwanden, lange wand onder raam)

De zijwanden, alsmede de lange en lage wand onder het raam is geschilderd met LAB Wallpaint in de tint Night Blue no. 273 en de vensterbank met LAB Binnenlak eveneens in dezelfde tint. Night Blue no. 273 is het donkerste blauw. Deze tint neigt naar zwart, maar is het net niet helemaal. In combinatie met zachte verlichting en een matte afwerking heeft het een klassieke en elegante uitstraling.

Achter het bed zijn losse kastenwanden geplaatst. De voorzijde en zijkanten van deze kastenwanden zijn behangen met het Canvas 313530 behang van Eijffinger. Geïnspireerd op het gelijknamige materiaal en doet denken aan een stille textuur van een echt canvas. Het patroon van dit behang is rustig en subtiel, waardoor het ideaal is voor het creëren van een rustgevende omgeving zoals in een slaapkamer. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De lange wand naast het bed is behangen met het Oasis 317306 behang van Eijffinger en heeft een patroon van zwevende, tropische bladeren. Dit behang is perfect om een ​​statement muur te creëren en brengt een tropische sfeer in de slaapkamer. Het behang van Eijfinger is eveneens beschikbaar via Vestingh Paint • Craft • Lifestyle. Een behangstaal bestellen? Dit kan voor slechts 4 euro in onze conceptstore of stuur een e-mail naar support@vestingh.nl.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.