HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 5, 13 MAART 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de vijfde aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team waren dit keer in het Limburgse Heerlen.

​​​​​​​​Het stel, Lia en Jos, leerden elkaar acht jaar geleden kennen en sindsdien zit Lia in de ellende. Hoewel Jos een echte klusser is en alles zelf doet in huis, maakte hij helaas niets af. Hierdoor was het huis veranderd in een bouwput. Lia sliep al een jaar op de bank. Overal lag gereedschap, het huis was vies en ze zag de toekomst somber in.
​​​​​​​​
Gelukkig stonden John Williams en de klussers uit zijn klusteam klaar om te helpen waardoor de begane grond inmiddels weer leefbaar is.

​​​De lange wand achter de bank en eettafel, het kleine wandje achter de radiator, evenals het plafond en de raamkozijnen zijn geschilderd in de tint Full White no. 253Full White no. 253 is een zuiver witte tint die de perfecte achtergrond vormt voor zowel een rustige als levendige interieurstijl.

Van alle tinten is zuiver wit het meest gevoelig voor verandering in licht en schaduw. Deze wit vergroot het effect van daglicht en laat het reflecteren in de ruimte. Met Full White no. 253 kun je het contrast in je kleurenpalet vergroten. Het is een frisse tegenhanger voor bijna elke kleurtint.

Het behang achter de eettafel is in het dessin Skin 300553 van Eijfinger en heeft een mooi en subtiel patroon dat lijkt op een dierenhuid, maar dan in een modern jasje. Het behang van Eijfinger is eveneens beschikbaar via Vestingh Paint • Craft • Lifestyle. Een behangstaal bestellen? Dit kan voor slechts 4 euro in onze conceptstore of stuur een e-mail naar support@vestingh.nl.

De overige wanden, inclusief de entree- en kastdeur, zijn geschilderd in de tint Canvas no. 144.​​​​​​​​ Canvas no. 144 is een behaaglijke grijs. Een vastberaden kleurtint die voor grote impact zorgt in een buitensporig luxe interieur. Deze grijs is een mooi canvas voor de warme wittint Bloom no. 258 en accenten van de donkere Night Sky no. 101.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.