HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 4, 6 MAART 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de vierde aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team waren dit keer in Ermelo en schoten Job en Myrthe te hulp.

Job en Myrthe woonden in een huis dat letterlijk voor de helft af was. Myrthe wil graag aan de toekomst beginnen en een gezin stichten. Maar dat kan niet als de bovenverdieping nog volledig onbewoonbaar​​​​ is. Haar geliefde Job vindt het wel prima zo en schoot totaal niet op met de verbouwing. ​​​​​​​Het stel zat niet op één lijn. ​​​Zelfs de buren begonnen zich met de verbouwing te bemoeien en aan te dringen op meer snelheid.​​​​​​​​

Het was een uitdaging, maar uiteindelijk is de bovenverdieping omgetoverd tot een prachtige ruimte.​​​​​​​​

Alle wanden in de master bedroom zijn geschilderd in de tint Smoking Grass no. 23Smoking Grass no. 23 is een sterk gedempte groen. Door z’n vergrijzing is deze tint geruststellend en zorgt hij voor ontspanning. Goud of messing én doorleefd hout staan prachtig bij deze kleurtoon. Combineer Smoking Grass no. 23 met AMS Leaves no. 602 en trip op het prachtige samenspel van de groentinten.

Het behang in de nis in de slaapkamer is het dessin Oasis 317326 van Eijfinger. Dit behangpatroon is geïnspireerd op de schoonheid van de natuur en biedt een rustgevend en ontspannen gevoel aan de ruimte. Het behang van Eijfinger is eveneens beschikbaar via Vestingh Paint • Craft • Lifestyle. Een behangstaal bestellen? Dit kan voor slechts 4 euro in onze conceptstore of stuur een e-mail naar support@vestingh.nl.

In de hal is gekozen voor Velvet Fudge no. 380Velvet Fudge no. 380 is een trendy, warme karamelbruine tint met een oker basis. Deze fluweelzachte bruin staat onder andere prachtig in een Scandinavische woonstijl. Velvet Fudge no. 380 gaat mooi samen met White Truffle no. 644. Geef meer pit met kleine accenten in Pure Black no. 50.

De logeerkamer kreeg een lambrisering in de tinten Merlot Mania no. 123 en Madonna no. 90.​​​​​​​​ Merlot Mania no. 123 is een warme, rijke, weelderige en krachtige wijnkleur met heel wat grijze tonen en een vleugje blauw. Voor de echte fijnproever! Madonna no. 90 is een behaaglijke warme kleur die door de lage verzadiging en het vergrijsde karakter heel veelzijdig is. Iconisch en tegelijk maagdelijk roze.

​​​​​​​​De plafonds en al het houtwerk, inclusief deuren en kozijnen, zijn geschilderd in de tint Full White no. 253Full White no. 253 is een zuiver witte tint die de perfecte achtergrond vormt voor zowel een rustige als levendige interieurstijl. Van alle tinten is zuiver wit het meest gevoelig voor verandering in licht en schaduw. Deze wit vergroot het effect van daglicht en laat het reflecteren in de ruimte. Met Full White no. 253 kun je het contrast in je kleurenpalet vergroten. Het is een frisse tegenhanger voor bijna elke kleurtint.​​​​​

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.