HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 3, 27 FEBRUARI 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de derde aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team waren dit keer in de uit de hand gelopen verbouwing van een oude boerderij in Kedichem.

Geen enkele ruimte in het koude en schimmelige huis was af. Twee jaar geleden begonnen Chamilla en Juan vol goede moed en met hulp van vrienden aan de verbouwing. Echter bleek de klus veel te groot en de vrienden die zouden helpen, haakten stuk voor stuk af. Ze leefden en sliepen noodgedwongen in de woonkamer.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gelukkig stonden John Williams en de klussers uit zijn team van “Help, mijn man is klusser!” paraat en is de slaapkamer inmiddels in gebruik.

De warme en mediterrane tint Ibiza Rush no. 966 is hier op de muur toegepast. Mooi in een natural boho interieur. Een natuurlijk bohemien interieur is een prachtige mix van traditionele elementen, natuurlijke materialen en levendige kleuren die samenkomen om een ​​warme, gezellige en creatieve ruimte te creëren. Daar leent Ibiza Rush no. 966 zich goed voor.

Op het dakkapel en houtwerk is LAB Binnenlak toegepast en op het plafond LAB Wallpaint in de tint Silk Dreamer no. 194. Silk Dreamer no. 194 is verfijnd en elegant in al haar eenvoud. Met deze dromerige tint creëer je een kalme en zijdezachte sfeer met een geheel eigen persoonlijkheid. Silk Dreamer no. 194 is een veelzijdige wittint en daarmee zowel voor warme als koele kleurenpaletten een perfecte basis.

De overige wanden, evenals de tussendeur zijn geschilderd met LAB Wallpaint en LAB Binnenlak in de tint Teddy no. 518. Teddy no. 518 is zacht, modieus en een tikkie eigenwijs. Deze pluche bruin is heerlijk aaibaar en omhult je als een fijne warme jas in de herfst. Deze middentint kan op de achtergrond worden gebruikt maar óók een accent vormen in je interieur.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.