HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 2, 20 FEBRUARI 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. Echter ging het er dit keer anders aan toe dan normaal. De rollen waren omgedraaid.

Peggy uit het Zuid-Limburgse Voerendaal is op internet druk op zoek geweest naar instructievideo’s over thuis klussen. Ze dacht dat haar man met hulp van deze instructievideo’s de verbouwing van hun huis zelf kon doen. Dus schaftte Peggy allerlei bouwmaterialen aan en zette Henk daarmee zwaar onder druk. De sfeer was om te snijden. Henk luidde de noodklok. Hij is namelijk helemaal geen klusser én heeft geen ervaring met verbouwen.

Gelukkig stonden John Williams en de klussers uit zijn team van Help, mijn man is klusser! paraat en is de woonkamer inmiddels weer leefbaar.

Beachy chic. Hier is LAB Wallpaint in de tint Sensational Sand no. 290 toegepast. De tussendeur is eveneens meegenomen met LAB Binnenlak in de tint Sensational Sand no. 290, om zo eenheid en rust te creëren. Sensational Sand no. 290 is een ongedwongen zandkleur die zowel laidback als exclusief van karakter is. Daarom combineert deze natuurlijke tint in tal van paletten en past hij mooi in verschillende interieurstijlen.

Aan de andere kant van de woonkamer is Merlot Mania no. 123 toegepast. Een donkere, klassieke en chique wijnkleur met heel wat grijze tonen en een vleugje blauw. Merlot Mania no. 123 is een warme, rijke, weelderige en krachtige kleur. Voor de echte fijnproever! Beau Belle no. 898 kan goed als lichte basis bij Merlot Mania no. 123. Terra Pink no. 102 is een mooie, opvallende tussenkleur.

Het plafond en overig houtwerk is geschilderd met LAB Wallpaint en LAB Binnenlak in de tint Full White no. 253. Full White no. 253 is een zuiver witte tint die de perfecte achtergrond vormt voor zowel een rustige als levendige interieurstijl. Van alle tinten is zuiver wit het meest gevoelig voor verandering in licht en schaduw. Deze wit vergroot het effect van daglicht en laat het reflecteren in de ruimte. Met Full White no. 253 kun je het contrast in je kleurenpalet vergroten. Het is een frisse tegenhanger voor bijna elke kleurtint.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.