HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 1, 13 FEBRUARI 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team schoten Ludy, Jeroen en hun kinderen te hulp.

John en de klussers waren in Zandvoort, waar Ludy en Jeroen al twee jaar in een bouwval woonden. De kinderen hadden geen eigen kamer en het hele gezin leefde uit koffers. Volgens Ludy heeft Jeroen last van klusfaalangst waardoor hij bijna niet klust. Ze schakelde John in, in de hoop dat hij Jeroen van zijn klusblokkade kon afhelpen.

Na twee jaar leven uit koffers en geen eigen slaapkamer, kunnen de kinderen nu dan ein-de-lijk genieten van een eigen plekje.

LAB Wallpaint in de tinten Sparkling Sapphire No. 810 en Pure black No. 50

In de jongensslaapkamer, ofwel game room, is LAB Wallpaint in de tinten Sparkling Sapphire no. 810 en Pure Black no. 50 toegepast. Sparkling Sapphire no. 810 is een dramatische en sprankelende kleurtint. Een waardevolle saffierblauw die zorgt voor rust in combinatie met het puurste zwart. Zonder handreikingen naar andere kleuren staat Pure Black no. 50 helemaal op zichzelf. Daardoor kan deze sterke keuze een opvallende focus óf juist, zo als hier, een betrouwbare verbinder zijn.

LAB Wallpaint in de tint Bloom no. 258

In de meidenkamer is LAB Wallpaint in de tint Bloom no. 258 toegepast. Dit is een wit waarin een subtiel oranjeroze ontluikt. Voor liefhebbers van licht die tóch voorzichtig voor een beetje kleur willen gaan. Bloom no. 258 is de perfecte basis voor een lichte Scandinavische woonsfeer met hout en kleuren zoals White Truffle no. 644 en Mushroom no. 287.

LAB Wallpaint in de tint Bloom no. 258

De masterbedroom van Ludy en Jeroen kon eveneens niet achterblijven. Deze is voorzien van LAB Wallpaint en LAB Binnenlak in de tint White Lee no. 888Een wit die voorzichtig de luwte van het blauw opzoekt. White Lee no. 888 is een goede basis in een koel en fris kleurenpalet. Deze wittint werkt kalmerend en geeft ontspanning. Hij combineert goed bij tonen van de winter, nacht, landschappen, zeeën en meren.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.