GESPOT IN VTWONEN NO. 13 2023: RUSTIG NATUREL MET MUSHROOM NO. 287

In de Vtwonen no. 13 2023 kun je zien hoe wit is toegepast voor een comfortabele sfeer in het huis van Johanna Versluis en haar gezin. Mushroom no. 287 is een mooie tint die past bij de woonsmaak basic, naturel en authentiek.

Mushroom no. 287 Vtwonen no. 13 2023

LAB Wallpaint in de tint Mushroom no. 287
Fotografie door Henny van Belkom

Veelzijdig licht interieur

Wanneer je van een licht interieur houdt zijn natureltinten een rustige basis. In de kinderkamer is LAB Wallpaint in de tint Mushroom no. 287 toegepast. Een warme aardetint met een mix van beige, grijs en crème. Deze tint past perfect in een veelzijdig interieur waar de mensen het levendig maken. Schilder je de muren met Mushroom no. 287? Dan is Frosted Sand no. 374 de perfecte kleur voor op je plafond om het tot een geheel te maken.

LAB COLOURS Mushroom no. 287 Frosted Sand no. 734

LAB COLOURS Mushroom no. 287 en Frosted Sand no. 374

Kleuren proberen? 

Maak dan gebruik van een LAB Sample potjes in de tinten Mushroom no. 287 en Frosted Sand no. 374. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten.