GESPOT IN VTWONEN NO. 04 2023: LAB PAINT IN LAB COLOURS

De lente is van start en wat is er fijner dan een frisse lente bries door je huis te laten waaien met LAB COLOURS? In Vtwonen no. 4 ontdek je hoe je jouw huis kunt opruimen en opfrissen voor het nieuwe seizoen. Met handige tips, subtiele (pastel)tinten en inspirerende ideeën hoe je jouw interieur kunt transformeren naar een sereen en rustig geheel. Interieurstyliste Marianne Luning deelt haar tips en laat zien dat slim opruimen ook mooi kan zijn. Geniet van het gevoel van frisheid en vernieuwing dat de lente met zich meebrengt.

Van het organiseren van de speelkamer tot het herinrichten van het washok, dit item staat vol met ideeën om je interieur een opgeruimd en stijlvolle look te geven.

Verwelkom de lente in je interieur met de betoverende tint Asian Sunrise no. 97 van LAB PAINT. Het is de perfecte tint om een frisse en levendige sfeer te creëren, waarmee je het nieuwe seizoen vol verwachting kunt omarmen. Een zachte neutral waar met geel de zon in opkomt. Asian Sunrise no. 978 is als de dageraad onder de geeltinten en een goede keuze voor kamers op het noorden en oosten. Het gebrek aan zonlicht wordt hiermee mooi gecompenseerd.

Als tip geeft interieurstylist Marianne Luning om de wand, stoel en accessoires in dezelfde ingetogen tint te schilderen. Hier is LAB COLOUR in Blue Bay no. 941 toegepast, in combinatie met een fluorescerend geel die van de muur afknalt. Blue Bay no. 941 heeft een kalmerend effect. Als een verlaten baai op een prachtige plek. Met je blote voeten in het water van deze ontspannende, vergrijsde blauw. Een ideale kleur voor de slaapkamer! Bloom no. 258 is een uitstekende keuze naast Blue Bay no. 941.

Asian Sunrise no. 97 is een geliefde tint deze publicatie. "Met zachtgeel op de muur en een kapstok en schoenenrek in vrolijk geel verdwijnt die rommelige aanblik van de hal als sneeuw voor de zon." zoals vermeld op de pagina hieronder. Of deze tint nu gebruikt wordt op de muren, meubels of accessoires, Asian Sunrise no. 97 creëert een levendige sfeer in de ruimte. Het is een kleur die feilloos aansluit bij de lente, maar ook het hele jaar door een frisse en energieke uitstraling geeft aan je interieur.

Pasteltinten zijn dé perfecte kleuren om de lente in huis te halen. Met hun zachte, lichte en luchtige uitstraling brengen ze een gevoel van frisheid, vernieuwing en optimisme in de ruimte. De zachte en frisse tint Mighty Marshmallow no. 837 brengt net als Asian Sunrise no. 97 een gevoel van vernieuwing en opgeruimdheid met zich mee, wat de ideale keuze is om jouw interieur een frisse update te geven in het voorjaar.

Subtiel zoet roze om je vingers bij af te likken. Mighty Marshmallow no. 837 is een smaakvolle, gesuikerde pastelroze. Zo mooi dat je ‘m wil aanraken. Deze kleurtint verlicht spanning en werkt kalmerend. Daarom ook een goed idee voor bijvoorbeeld de slaapkamer! Mighty Marshmallow no. 837 smelt groots samen met bijvoorbeeld Lipstick Lover no. 908 en Miss Satin no. 330.

De styling in deze productie is door Marianne Luning uitgevoerd en Stan Koolen is verantwoordelijk voor de fotografie.
Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.
Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.