GESPOT IN VTWONEN NO. 02 2023: LAB PAINT IN LAB COLOURS ÉN LAB RUBIGO

Verassende woonideeën voor een huis dat leeft; family time. Het thema van Vtwonen no. 02 2023. In de rubriek "shoppen" worden diverse vtwonen-tegels uitgelicht, echter dit keer in combinatie met LAB PAINT in LAB COLOURS. De styling is door Sanne Ketelaar uitgevoerd, Tanja Saarberg is verantwoordelijk voor de productie en Peggy Jansen voor de fotografie. Combineer de good old terrzzo, maar dan in een splinternieuwe jas, en glanzende handgevormde tegels met LAB PAINT.

Creëer een vleugje sparkle & shine. Of je nu gaat voor een subtiel accent of een opvallende eyecatcher, met de combinatie van de vtwonen-tegels en LAB PAINT geef je de ruimte een unieke en sprankelende uitstraling.

Links is Holy Monkey no. 127 toegepast in LAB Chalk (kalkverf)Holy Monkey no. 127 is ongekend intens maar ook speels en ondeugend. Een dominante middenbruin vol pigmenten. Ga de jungle in en combineer deze bruin met Whispering Woods no. 62. Of maak de kleur van Holy Monkey no. 127 chiquer en verfijnder met Amaze no. 535.

LAB Chalk (kalkverf) is een matte kalkverf voor binnen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Onze kalkverf is ademend, schimmel- en bacteriewerend, oplosmiddelvrij en 100 procent mineraal. Met LAB Chalk wordt het oppervlak voorzien van diverse kleurschakeringen, waardoor het eindresultaat uniek is. Eenvoudig toe te passen in je favoriete effect: gewolkt, wildverband (kriskras) of streperig.

Rechts op de wand is LAB Wallpaint in de tint Mist no. 128 toegepast en op de achterwand zie je LAB Chalk in de tint Hunter no. 192. Mist no. 128 is een gedempte echo uit de natuur. Een zachte, bescheiden groen die optrekt in het wit maar bijna grijs overkomt. Heb je een licht Scandinavisch palet met bijvoorbeeld Quiet Blush no. 67 en Frosted Sand no. 374? Dan is Mist no. 128 een subtiele kleurrijke toevoeging.

Linksboven kun je de tint Hunter no. 192 vanuit een andere hoek bekijken. Hunter no. 192 is een zelfverzekerde, doeltreffende kleurtint. Voor wie weet wat’ie wil. Fez no. 288 maakt Hunter no. 192 wat minder gejaagd. Maar deze opvallende kleur kan door z’n gele timbre ook heel mooi met Straw no. 209 of Billy Button no. 775.

Tot slot, verderop in het magazine, is LAB Rubigo (roestverf) gespot. Rubigo is het Latijnse woord voor roest. Een naam die deze roestverf eer aan doet dus! LAB Rubigo kan op verschillende ondergronden worden toegepast en zorgt voor een decoratieve afwerking met een speciaal verweerd effect. Het LAB Rubigo systeem bestaat uit drie verschillende producten, namelijk: LAB Rubigo PrimerLAB Rubigo Activator en LAB Rubigo Sealer. Eenvoudig zelf aan te brengen.

Vtwonen no. 02 LAB Colours

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.