GESPOT IN HET FRANSE INTERIEURMAGAZINE: LE JOURNAL DE LA MAISON

Le Journal de la Maison is een toonaangevend magazine op het gebied van interieurdesign in Frankrijk. Het biedt lezers inspiratie en informatie over de nieuwste trends, stijlen en producten op het gebied van woninginrichting. Dit keer met een rapportage waarin meerdere LAB COLOURS zijn toegepast. Het interieurmagazine heeft een stijlvolle en eigentijdse uitstraling en bevat prachtige fotografie van binnen- en buitenruimtes.

Het is een must-read voor elke liefhebber van interieurdesign, of je nu een professional bent of gewoon geïnteresseerd in het creëren van een mooi en stijlvol thuis.

In de woonkamer met een Scandinavische spirit is een mix van kleuren te zien die harmonie uitstralen. Hier zijn LAB COLOURS in de tinten Terracotta Warrior no. 42 en Tout no. 530 toegepast. Tout no. 530 heeft het allemaal. Deze bruinroze staat prachtig in verschillende interieurstijlen. Van chic tot bohemian. Van design tot retro. Haal alles uit Tout no. 530 en maak hem bijvoorbeeld extra elegant met de grijstint Voilà Paris no. 651.

Terracotta Warrior no. 42 is een aardse, gebrande oranjetint. Een charismatische kleur die zorgt voor een verwarmende natuurlijke omgeving. Deze aardetint is enerzijds huiselijk en versterkt anderzijds de band met de natuur. De strijdvaardige Terracotta Warrior no. 42 combineer je mooi met de zachte neutrals Grey Clay no. 74 en Frosted Sand no. 374.

"Bianca stelde haar interieur samen door haar hart en instinct te laten spreken, zonder ooit haast te hebben."

De lichte, maar ook kleurrijke slaapkamer zorgt voor een zomers gevoel, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Oranje met een vintage feel en een roestbruine ondertoon in Rusty Rebel no. 129 is een prachtig accent bovenop de zachtere tint Nigiri no. 286. Door deze eigenwijze kleurexplosie te combineren geef je subtiel smaak aan je interieur en ontstaat er een speelse en toch stijlvolle slaapkamer die zorgt voor een positieve sfeer en een goede nachtrust.

Een groen geschilderde badkamer is een gewaagde keuze, maar het kan zeker zorgen voor een unieke en verfrissende ruimte waarin je, net als bovenstaande afbeelding, een heerlijk ontspannende sfeer kunt creëren. Hier is Soft Fern no. 314 toegepast. Inktachtig grijsgroen en staat zowel door z’n kleur als naam symbool voor de eeuwige jeugd. Groen is een kleur die geassocieerd wordt met de natuur en staat bekend om zijn rustgevende werking.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.