EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 67, 18 MEI 2021. METAMORFOSE: PATRICK MAAKT EEN HONEYMOON SUITE MET LAB COLOURS NIGHT BLUE NO. 273, DENIM NO. 248 EN COFFEE ADDICT NO. 214 IN DE HOOFDROL

In aflevering 66 + 67 (17 en 18 mei 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Jasper samen met klusser Patrick in Vleuten bij Rogier en Rianne aan de slag met hun honeymoon suite. Rogier en Rianne gaan deze zomer trouwen, echter kon hun slaapkamer nog wel wat liefde gebruiken. "Zodra je de trap oploopt, is het sfeerloos", aldus Rianne. Gelukkig wisten Jasper en Patrick hier wel raad mee.

Patrick ging aan de slag met LAB ECO Wallpaint in de tint Coffee Addict no. 214 en met LAB ECO Chalk in de tint Night Blue no. 273 op de wand achter het bed. Daarnaast maakte Patrick een nieuw hoofdboard voor achter het bed om de slaapkamer om te toveren tot een heuse honeymoon suite. Deze schilderde hij in dezelfde kleur als de muur maar dan met LAB Duurzame Primer en LAB Duurzame Houtlak in de tint Night Blue no. 273.

Tevens is hij aan de slag gegaan met het maken van een multifunctionele roomdivider. Hierin heeft hij de televisie verwerkt met een lineaire lift en de roomdivider biedt de mogelijkheid tot het opbergen van een hoop spullen. Deze schilderde hij met LAB Duurzame Primer en LAB Duurzame Houtlak in de tint Denim no. 248.

Lees hier het volledige artikel "Metamorfose: Patrick maakt honeymoon suite voor Rogier en Rianne" of bekijk hier aflevering 66 + 67 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda