EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 42, 13 APRIL 2021. METAMORFOSE: KNUSSE BABYKAMER MET LAB COLOURS MADONNA NO. 90 EN TERRA PINK NO. 102 IN DE HOOFDROL.

In aflevering 41 + 42 (12 en 13 april 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Esther samen met klusser Patrick bij Maggy en Joey aan de slag voor de babykamer van hun tweede kindje. Maggy en Joey zagen door de bomen het bos niet meer, ze vinden namelijk zoveel mooi! Ze wilden graag een babykamer met een warme uitstraling en subtiele (aarde)tinten. Gelukkig wisten Esther en Patrick hier wel raad mee.

Patrick schilderde alle muren met LAB ECO Wallpaint in de tint Madonna no. 90. Tevens is hij aan de slag gegaan met het maken van multifunctioneel kommodemeubel. Hij liet de achterwand open om te voorkomen dat het een lomp en massief geheel zou worden. Zo komt de muur in de tint Madonna no. 90 door de kast heen en dat geeft een speels effect. Het onbehandelde hout van de kast werd geschilderd met LAB Duurzame Primer en LAB Duurzame Houtlak in de tint Terra Pink no. 102.

Lees hier het volledige artikel "Metamorfose: Knusse babykamer vol DIY spullen" of bekijk hier aflevering 42 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda