EIGEN HUIS & TUIN: LEKKER LEVEN AFLEVERING 37, 6 APRIL 2021. METAMORFOSE: VAN KALE HAL NAAR PRACHTIGE, SFEERVOLLE ENTREE MET LAB COLOURS DENIM NO. 248, PURE BLACK NO. 50 EN FULL WHITE NO. 253 IN DE HOOFDROL.

In aflevering 37 (6 april 2021) van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven ging stylist Lieke samen met klusser Patrick bij Marlous en Dick aan de slag voor een sfeervolle entree. De hal was vroeger een wachtkamer van een dokterspraktijk waardoor het een grote en lange ruimte is. Zelf zagen ze geen mogelijkheden om het op te leuken. Gelukkig wisten Lieke en Patrick hier wel raad mee.

Patrick is aan de slag gegaan met het maken van een grote kast voor voldoende opbergruimte voor o.a. alle jassen. Hij maakt de kast in barokstijl zodat deze goed past bij de rest van het huis. De kast is geschilderd met LAB Duurzame Houtlak in de tinten Pure Black no. 50 en Full White no. 253. De muren zijn geschilderd met LAB ECO Wallpaint in de tint Denim no. 248.

Lieke maakte een side table van een oude tafel. Deze zaagde ze doormiddel en schilderde de side table eveneens in de tint Pure Black no. 50Wil jij ook aan de slag met deze DIY? Of gewoon een kleur uitproberen? Een sample potjes is slechts €4,-. Ga naar de gewenste LAB COLOUR en vink een sample potje aan met 40 ml LAB ECO Wallpaint.

Lees hier het volledige artikel "Huismetamorfose: Van kale hal naar prachtige, sfeervolle entree" of bekijk hier aflevering 37 van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven terug.

Fotografie: Sonja Velda